Topmodel Rosie Huntington-Whiteley was deze week druk met het bakken van een taart – een gluten- en zuivelvrije, veganistische en biologische taart, dat spreekt. Ze documenteerde het proces op Snapchat en dat verslag was schattig en interessant tegelijk. Hoewel we een paar stappen missen, tóch even haar handleiding, want als de taart goed genoeg is voor een topmodel als Rosie Huntington-Whiteley, dan is-ie dat zeker ook voor ons.
Rosie Huntington-Whiteleys bananencake
1. Dit zijn alle ingrediënten
2. Stir it up
Hier lijkt Rosie Huntington-Whiteley dus een paar stappen te zijn vergeten (hoe veel heb je van ieder ingrediënt nodig en hoe mix je dat?), maar een Google-zoekopdracht op ‘vegan banana bread’ biedt genoeg houvast.
3. Chop, chop
4. Het glazuur kan erop
En dat glazuur bestaat uit kokosolie, geprakte banaan en een beetje vanille-extract.
5. Strijken maar
6. Strooigoed
Cacaostukjes everywhere.
7. Decoreren
8. En nog ’s decoreren
Met gehakte walnoten.
9. Pak je mooiste cakestand erbij
10. En voilà…
11. ’t feest van het eten kan beginnen