(advertorial)


Na een lange winter is er geen beter nieuws dan de komst van een bontgekleurd voorjaar. En de inspiratie voor je nieuwe garderobe vind je natuurlijk bij de ontwerpers die in Parijs, New York, Londen en Milaan ware modeknalfeesten voorschotelden. Zo werd bij Jil Sander het combineren van grote vlakken in neongroen, fluoroze, knalgeel en oogverblindend oranje tot een kunst verheven.

Ook bij Christoper Kane en Max Mara vierde felgekleurd hoogtij. Andere bonte hoogtepunten zagen we bij Marc Jacobs, Giles Deacon en D&G, die een stoet fris-zoete hippies de catwalk op stuurden, en Dior en Prada, die knallende kleuren als tropische verrassingen serveerden. Het mag duidelijk zijn: kleur is the way to go dit seizoen, en dat geldt niet alleen voor je garderobe, maar ook voor je haar.

KLEUR BEKENNEN
Durf dus ook qua haar kleur te bekennen. Want: pasgekleurd haar – als je net van de kapper komt – is een lust voor het oog. Warm, rijk en glanzend. Maar je haarkleur slijt, helemaal in de zomer, door zon, zee en chloor. Voor je het weet zijn je lokken dof, droog en beschadigd. Tenzij je je haar kleurt met Cellophanes, een salonservice van Sebastian Professional, een revolutionaire ammoniakvrije glanskleurlijn met pure pigmenten en botanische ingrediënten die je haar een intense kleur geven. Soja- en tarweproteïnen zorgen voor meer volume en een stralende glans.

Cellophanes is er in negen tinten, van Pearl Blonde tot Deep Brunette, die je met elkaar kunt mengen voor nog meer kleurschakeringen. Het kleuren duurt niet lang, een halfuurtje max, en het resultaat blijft ruim een maand intact. ELLE adviseert om tussentijds thuis ook de shampoos en conditioners van de Sebastian Professional Color Ignite-lijn te gebruiken, voor een stralende kleur en mooie glans. Ze zijn er in twee varianten: MONO, speciaal voor haar dat in één tint gekleurd is, en MULTI, voor haar dat in meerdere tinten is gekleurd.

Cellophanes salonservice en Color Ignite zijn verkrijgbaar bij Sebastian Professional Salons, adressen en info op sebastianprofessional.nl.


MAJA IVARSSON
Voor de nieuwste Color Ignite-campagne heeft Sebastian niemand minder dan The Sounds lead-zangeres, Maja Ivarsson, weten te strikken. Niet zonder reden. Maja is een bezige bij in zowel de mode- als beautywereld. Dankzij haar kleurrijke energie en onweerstaanbare allure is ze bovendien het toonbeeld van levendigheid en een bron aan inspiratie voor ongetemde, fearless zelfexpressie.

Sebastian staat daarnaast bekend om haar constante missie om frisse, stoere, nieuwe visionaire muzen in het leven te roepen. Niet meer dan een logisch dus dat de twee de handen ineen hebben geslagen voor een weergaloze campagne. Sebastian & Maja: de perfecte combinatie van glamour en attitude!

SEBASTIAN. WHAT’S NEXT

Lees hier ELLE.nl's interview met Maja Ivarsson >