Met drie Oscar-nominaties in de pocket en talloze awards in de prijzenkast is Amy Adams niet de minste om het parfum te gaan aanprijzen.

EAU DE LACOSTE
Antoine Delgrange, Global Marketing Director van P&G Prestige, is dan ook in z’n nopjes met Adams: ‘Amy’s filmcarrière is tot nu toe heel gevarieerd, ze wordt niet steeds voor dezelfde soort rollen gevraagd. Ze is verfrissend nuchter en een echte inspiratiebron voor moderne vrouwen. Amy belichaamt alle kenmerken die passen bij het merk Lacoste, zoals vrouwelijkheid, sensualiteit en een natuurlijke elegantie, speelsheid en zelfvertrouwen.’

Amy knijpt op haar beurt ook in haar handjes met haar nieuwe job: ‘Ik voel me zeer vereerd en gevleid dat ik het gezicht mag zijn van Eau de Lacoste. Ik ben altijd iemand geweest die geuren opmerkt en ik kan me iemands geur vaak nog lang na vertrek herinneren. Vrienden zijn in mijn leven gekomen en gegaan, maar ik zal nooit hun geur vergeten.’

Kijkvoer: Marilyn Monroe X Chanel N°5 >

ADRIEN BRODY
De eerste glimp van Eau de Lacoste en Amy Adams kun je in januari 2013 verwachten, wanneer Lacoste een sneak-peek van de commercial zal geven via Facebook. Diezelfde maand moet het parfum – dat noten van witte ananas, vanille, mandarijn en jasmijn sambac in zich heeft – ook in de beautyschappen liggen.

Ook zeker het vermelden waard: Amy Adams’ nieuwe collega wordt Adrien Brody. De acteur schittert in de nieuwe mannencampagnes van Lacoste. Jaloers? Wij?