Nieuw in ’s lands schappen: GoodSkin Labs. Naar eigen zeggen – uiteraard – dé specialist in verzorging tegen huidveroudering. Sceptisch als we zijn geloven we niet zomaar dat rimpels verdwijnen. Dus: testen die handel.

En jawel. De twee cosmeceutische (mix van cosmetica en farmacie) producten waarmee het merk Holland wil veroveren, doen hun werk. Als eerste Eyliplex-2. Dit product bestaat uit twee oogliftende crèmes in één duopotje. Met een balsem voor de nacht om de huid rond de ogen te herstellen. Denk donkere kringen, rimpels en lijntjes verminderen, dat werk. En een gel voor overdag, die direct lift, verstevigt, beschermt en hydrateert. Heus waar, je ziet de boel straktrekken…

Product nummer twee – u begrijpt, wij zijn fan – heet Smooth-365. Een serum wat textuur en teint aanpakt. Immers, wat heb je aan een glad huidje, die er dof uitziet? Bon, ook hier aangenaam resultaat: huid voelt zacht. En rimpeltjes? Minder. Bijna alsof we weer achttien zijn. (Nu ja, dromen mag.)

En nee, hier betaal je dus niet de hoofdprijs voor. Haast je vanaf 25 juni naar de dichtstbijzijnde Douglas. Dan zijn de Eyliplex-2 (€ 39,50) en Smooth-365 (€ 29,50) verkrijgbaar. Rond oktober wordt de lijn aangevuld met een nieuw product. T.z.t. meer info.

Getest! Tanden bleken @ Wit >