BEAUTY SCHOOL

BEAUTY SCHOOL

Top 3 bruiningscrèmes 2012

21 maart 2012 14:05

Tipperdepip: snel bruin zonder zelfbruiner! Met deze smeersels heb je binnen vijf minuten die diepbruine gloed. Zonder zon én zonder self tanner.


FAKE IT TILL YOU BAKE IT
Stel je voor: je gaat de zon in, een blote enkel piept onder je broek uit. Een BRUINE blote enkel. Hmmm... Zo geregeld tegenwoordig. De nieuwe generatie bruiningscrèmes smeer je zo op, droogt in een paar seconden en was je er ’s avonds net zo makkelijk weer af. En ze camoufleren nog oneffenheden ook. Niet bruin genoeg? Dan breng je gewoon nog een laagje aan. Dit zijn onze drie favorieten.

 

Mogen we ook voorstellen: de beste nieuwe binnenkomers op mascaragebied >

 

> Sisley Phyto-Touche Gel Teinté Corps
Dankzij de heerlijke hydraterende formule die beschermt tegen vrije radicalen met stip op één. En dan hebben we het nog niet eens over die diepe kopertint én goddelijke geur die deze gel aan de huid geeft. Verkrijgbaar in glanzend en mat. Dus ook voor hem een optie. Verkrijgbaar vanaf april (€ 74,50).

 

> Lancaster Bronze Beauty
In deze crème van Lancaster zitten allemaal kleine pigmentbolletjes die openbarsten als ze in contact komen met je huid. Klinkt eng, staat bruin! De crème bevat daarnaast Tan Activator Complex die de natuurlijk bruining van de huid zou versnellen. Verkrijgbaar voor benen (€ 29) en gezicht (€ 28).

 

> Guerlain Terracota Jambes de Gazelles
De benen van een gazelle, wie wil die nou niet? Deze verfrissende spray bereid je huid voor op het zonnen, geeft de teint een boost en geeft de huid meteen kleur. (€ 53,14)

 

Dit zijn dé make-uptrends voor zomer 2012 >


Reageer


MEER BEAUTY SCHOOL

Mogen we even voorstellen: de beste nieuwe binn...

Met dit nieuwjaarsdag-survivalplan neem je het...

Bright, shiny en op-en-top feestelijk aan den k...

Klaar met scheermesjes – gedoe –, te weinig ged...

Ben jij al klaar voor guur, nat weer? Hamster v...

Smeer, smeer. Lancôme heeft iets nieuws onder z...

Horoscoop
22 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

De maan staat vandaag in jouw sterrenbeeld. Dat is op zich goed nieuws, maar met een nieuwe maan op komst wordt alles wat minder relaxed dan normaal. Hoeveel stress je ook voor je kiezen krijgt, weet dat de maan je alsnog helpt om het er zonder kleerscheuren van af te maken.

Celebrities reageren op het overlijden van Oscar de la Renta >