BEAUTYNIEUWS

BEAUTYNIEUWS

Charlotte Free nieuwe gezicht Maybelline

25 april 2012 09:32
door Gigi van der Zwaan

Maybelline weet op een spitsvondige manier uit de doeken te doen dat de roze gelokte Charlotte Free het nieuwe boegbeeld is.


Bekend met de hilarische ‘Sh*t Fashion Girls Say’-filmpjes? Nee? Heel kort gezegd: een stel enorm geestige mannen verkleden zich als ‘fashion girls’, bootsen allerlei clichés over de modewereld na – lekker overdreven natuurlijk – en praten in heerlijk briljante afkortingen (‘should I be jeals?’).

 

CHARLOTTE FREE
De videos werden een instant hit op YouTube en dat ontging ook niet make-upmerk Maybelline New York. Ze gaven P’Trique – één van de hoofdrolspelers en, niet geheel toevallig, de beste vriend van model Charlotte Free – een belletje et voilà, een zeer geinig (reclame)filmpje was geboren. Waarin dus wordt verklapt dat Charlotte Free het kersverse gezicht is van Maybelline.

 

We willen niet teveel uit de doeken doen (‘hashtag top chic-ret’) dus kijk het filmpje gewoon lekker zelf. En bereid je voor op een flinke lachkick.

 

De nieuwste make-upcollectie van Chanel al gezien? >

 

 

Reageer


MEER BEAUTYNIEUWS

Voor een feestelijke noot op de kaptafel: de El...

Heet nieuws! Carine Roitfeld is voor MAC aan de...

Het moest er toch een keer van komen; een eigen...

Spritz! Volgens de laatste geruchten heeft Marc...

Aan de lak met Thakoon. De designer brengt een...

Doe mee met het Maybelline Lente Spel en maak k...

Horoscoop
23 oktober 2014
DAGHOROSCOOP

Er valt vandaag een nieuwe maan in de geldzone van je horoscoop. Dat brengt nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee, Weegschaal. Grote kans dat je doelen voor de komende zes maanden zullen veranderen. Ben je van plan om te solliciteren of om loonsverhoging te vragen? Wacht dan nog even totdat Mercurius weer de goede kant op gaat (zondag).

Lauren Conrad heeft haar lange lokken eraf geknipt. Zie hier haar nieuwe bob >