BEAUTYNIEUWS

BEAUTYNIEUWS

Zien: Burberry’s nieuwe beautycampagne

01 Juni 2012 15:45
door Gabriëlle Koster

Vrijdagmiddag vier uur. Perfect moment om je te vergapen aan de nieuwe beautycampagne van Burberry.


Met in de hoofdrol de wonderschone Jourdan Dunn, Edie Campbell en Cara Delevingne. Ze nemen het modellenstokje over van de eveneens prachtige Lily Donaldson, Nina Porter en Rosie Huntington-Whiteley. De vorige campagne deed ons jubelen, maar ook ditmaal mag het plaatje – geschoten door Mario Testino – met recht ‘beauty’-beeld genoemd worden.

        
BURBERRY BEAUTY A/W 2012
Naast die prachtige snoetjes draait de campagne natuurlijk om de beautycollectie van Burberry. Mocht je dus de look van Jourdan, Edie of Cara willen kopieren (eh, ja!) zorg dan dat je het volgende aanschaft. In het geval van Jourdan: de Burberry Sheer foundation, effortless mascara in zwart, oogschaduw in Midnight-bruin en lip cover in Nude Cashmere.

      
Edie draagt de oogschaduw Burberry Sheer Eye Shadow’s in amandel- en porceleinen kleur, eye definer in goudbruin, Burberry Fresh Glow, Burberry Light Glow in Earthy Blush en Misty Blush en lipcover in Romantic Rose. Tot slot rockt Cara de oogschaduw in de kleuren Rosewood en Pearl Grey, de Burberry Glow, de Burberry Light Glow in Earthy Blush en de lip mist in Copper. Hebben!

         
Gwyneth Paltrow is het gezicht van Hugo Boss >


Reageer


Horoscoop
19 september 2014
DAGHOROSCOOP

Inzicht van de dag: je hoeft jezelf niet totaal uit te putten om voor elkaar te krijgen wat je wilt, Maagd. Je hebt soms de neiging om teveel van jezelf te vragen, maar het is minstens zo belangrijk om zo nu en dan even rust te nemen. Daar word je uiteindelijk alleen maar efficiënter van.

H&M’s nieuwste hitcollectie is hier! >