'Ik heb de gewoonte om op de verkeerde mensen verliefd te worden'

Na jaren non-stop touren met haar band Skip&Die heeft zangeres en kunstenares Catharina Aimée Dahms (33) het tegenwoordig wat rustiger. En dat geeft tijd om te reflecteren op verkeerde keuzes, op overschreden grenzen, op de liefde. Ze speelt ELLE's vragenspel. 'O shit,' roept ze. 'Moet je net díé hebben!'

Lees hier het volledige artikel online via Blendle >

'Before you marry a person, you should first make them use a computer with slow internet to see who they really are'

Wijze woorden van acteur Will Ferrell. Ondanks het steeds dalende slagingspercentage doet we het nog steeds, trouwen. In mei en juni meer dan in andere maanden. Maar hoeveel wordt er eigenlijk nog getrouwd in Nederland? Is het niet sowieso nogal passé in deze tijden van Tinder en polyamorie? En als we het doen, hoe doen we het dan het liefst? En wat kost dat? De trends en gebruiken anno 2017, twee volslagen romantische trouwdagen, tips en meer.

Lees hier het volledige artikel online via Blendle >

Sombere tijden, vrolijke kleren: optimism chic

Volgens de regel weerspiegelt de catwalk de sfeer van de tijd: zo zakken de zomen als het vertrouwen in de economie daalt en kruipen ze op naarmate het economisch voorspoediger gaat. Pessimisme gaat samen met donkere kleuren terwijl lichte en felle kleuren populair zijn als de consument veel vertrouwen heeft in de toekomst. Zomer 2017 laat het tegendeel zien. Want hoewel we niet in uitgesproken optimistische tijden leven, is het niet toevallig dat uitbundigheid de trend is. Deze maand in modecollege: optimistische kleren.

Lees hier het volledige artikel online via Blendle >

'Ik ben wat Hollywood "erg dik" noemt. Als je boven de 63 kilo weegt, doet het pijn aan hun ogen'

Amy Schumer spaart niks en niemand, ook zichzelf niet. Ze vertelt ELLE over haar sneaky feminism, haar vriendschap met Gloria Steinem, star-struck zijn en over Snatched, haar nieuwe film met Goldie Hawn.

Lees hier het volledige artikel online via Blendle >

Eén duw, één klap, één uitgestoken vinger en je vertrekt meteen, zou je denken.

Maar het kostte journaliste Olivia jaren om zich uit een gewelddadige relatie te worstelen. Ze probeert te achterhalen waarom het zo lang duurde: 'Waarom ik bleef? Ik wilde heel erg geloven in het idee van ons, dat we voldeden aan het romantische beeld dat ik voor ogen had, hoezeer dit ook niet strookte met de werkelijkheid. Dat de ring om mijn vinger meer betekende dan zijn agressieve uitspattingen. En als hij zo veel woede kon voelen, dan moest zijn liefde ook wel echt zijn, toch?'

Lees hier het volledige artikel online via Blendle >

Follow The Sun - ELLE juni 2017pinterest
Jeroen W. Mantel
Follow The Sun - ELLE juni 2017

ELLE's hagelnieuwe juninummer is vanaf nu verkrijgbaar >