Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Wel, niet, wel, niet. Riverdale-sterren Lili Reinhart en Cole Sprouse houden de lippen stijf op elkaar over hun mogelijke off-screen relatie, maar feit is wel: Cole maakt belachelijk mooie foto's van zijn wel-of-niet vriendin.

De acteur deelde op Instagram een nieuw, dromerig kiekje van Lili, en Lili deed vervolgens hetzelfde:

instagramView full post on Instagram

Fans proberen nu als de wiedeweerga uit te vogelen wat Coles bijschrift '410' betekent (hint, hint?), dus er wordt druk ge-googled:

De nieuwste Riverdale-aflevering staat trouwens vanaf vandaag weer op Netflix, dus je weet wat je te doen staat.


Over series gesproken, we kijken al maanden (MAANDEN!) uit naar het crimedrama The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story en nu is dan eindelijk de eerste teaser van Penélope Cruz als Donatella Versace vrijgegeven. Compleet met platinablond haar en opgespoten lippen. Och, wat een heerlijkheid:

Nog wel even geduld, pas in 2018 komt de serie naar het kleine scherm.


Wat we nog wel dit jaar kunnen verwachten: de verlovingsaankondiging van Prins Harry en Meghan Markle. Werd eerder deze week al bekend dat de Suits-actrice stopt met acteren om full-time royal te worden en zich te richten op vrijwilligerswerk, nu laat de Daily Mail weten dat Harry en Meghan samen op de koffie bij Koningin Elizabeth zijn geweest. En iedereen weet wat dat betekent...

Volgens Britse media laat die verlovingsaankondiging niet lang meer op zich wachten en kunnen we ons officieel gaan opmaken voor een gloednieuwe royal wedding. Spannend...

Eyewear, Police officer, Glasses, Event, Official, pinterest
Getty Images

Van Buckingham Palace naar Beckingham Palace, want Brooklyn heeft zijn beroemde vader geëerd door een kersverse tattoo te nemen van nummer '7', het getal dat altijd op het voetbalshirt van Becks preek. Toch zoet:


Playboy eert intussen wijlen Hugh Hefner door hem op de cover van het nieuwe nummer te zetten. Het is voor het eerst dat er alleen een man op het iconische vrouwenblad prijkt:

Text, Album cover, Magazine, Font, Movie, Pianist, Photo caption, pinterest