NYFW: de shows s/s 2011

Vers van de catwalk! De shows van o.a. Alexander Wang, Hérve Leger, Zac Posen en Jason Wu.

Terwijl wij hier de zomer langzaam tussen onze vingers voelen wegglippen, staat New York alweer in het teken van de zomer van 2011. ELLE.nl vat samen:

 

JASON WU
Jason Wu zette een übervrouwelijke show neer, met prachtige lange zwierige jurken, hight waist pantalons, kittige vestjes en mooie pakjes. Hét detail: een bloem. Zowel in de printjes van de stoffen, maar ook als corsage. Verder maakt de tulband een come back op de catwalk van Wu. Spannend!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Bekijk hier de volledige show van Jason Wu >

 

ALEXANDER WANG
Het is wit, wit, wit wat de klok slaat bij Alexander Wang! Zowel de outfits als het haar van de modellen was wit met kleuraccenten in mintgroen en een licht, okergeel. Wat de stijl betreft: die was street chic met Aziatische invloeden zoals knooplinten in kimono-stijl. Gespot: Agyness Deyn liep mee in de show van Wang!

 

Zien! De spring/summer 2011 show van Alexander Wang >

Meest gelezen

 

Z SPOKE BY ZAC POSEN
Zac Posens lijn voor Saks Fifth Avenue – Z Spoke by Zac Posen – was kleurrijk en een beetje meisjesachtig door details als ananas-broches, fruitige prints en veel strikjes en ruches. Al met al een mooie collectie met een knipoog. Must-have: het blauwe pak en eigenlijk alle accessoires.

 

Voor de oplettene kijker: Crystal Renn liep mee in de show van Zac Posen. Bekijk haar hier >

 

MEER…
Bekijk ook de spring/summer 2011 shows van o.a. Diane von Furstenberg, DKNY en Y3