Lindsey Wixson valt

Oeps! Model Lindsey Wixson pulls een… Lindsey Wixson tijdens de s/s 2012-show van Versace.

De 17-jarige Lindsey Wixson gaat als een speer. Je kunt geen magazine openslaan of je komt haar aparte gezichtje tegen. En ook voor catwalkshows weten de designers haar te vinden. Zo ook Donatella Versace, die het populaire model wist te strikken voor haar s/s 2012-collectie die onlangs over de Milanese catwalk ging.

 

Bekijk de hele Versace spring/summer 2012-show hier >

 

Lindsey blij, Donatella blij. Tenminste, totdat Lindsey besloot die catwalk van iets dichterbij te inspecteren. Een geintje dat het model zeker niet voor het eerst uithaalde. Tijdens de Fashion for Relief-show van Naomi Campbell eerder dit jaar presteerde Wixson het zelfs meerdere keren een snoekduik te maken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook tijdens Viktor & Rolfs a/w 2011-show zat ’t Lindsey niet mee. De make-up bezorgde haar 'n allergie waardoor ze andere shows moest missen >


Ach, can we blame the kid? Deze killer wedges in combinatie met de spekgladde catwalk – lees: plexiglas op plexiglas – is toch wel vragen om problemen. Tja, het leven van een topmodel gaat nu eenmaal niet over rozen. Maar wij gokken dat de Amerikaanse er geen boeking minder om zal scoren. Geen tijd voor de hele show? 10 minuut 30.

Meest gelezen

 

Is vallen een career killer voor sommige modellen? >

 

VERSACE SPRING/SUMMER 2012