€ 70000 over? Koop dan nu je kaartje voor Milaan Fashion Week

En zit front row bij de shows van Fendi, Prada en Giorgio Armani.

De meeste dromen zijn bedrog, maar front row seats bij Milaan of Parijs Fashion Week kunnen zomaar opeens werkelijkheid zijn. En nee, we houden je niet voor een couturelapje. Je hoeft niet eens best buds met Karl of Anna voor te worden. Als je nog ergens een flink vet spaarvarken hebt staan kun je die felbegeerde kaartjes namelijk gewoon kopen.  

Watermill Center biedt in haar jaarlijkse Summer Benefit Auction twee setjes front row-kaarten aan: één voor Fendi (waar je ook backstage mag!), Prada en Giorgio Armani in Milaan en één voor Miu Miu in Parijs. Bieden begint bij ruim € 18.500 dollar voor de drie shows in Milaan en een krappe € 7.500 voor Miu Miu. Oh en voor de ongeduldigen onder ons is er ook een buy now-optie om jezelf te verzekeren van die plekken op de eerste rij. Voor Milaan kost dat je iets meer dan € 70.000, voor de Miu Miu-show in Parijs slechts € 18.500. Een schijntje toch? 

Advertisement - Continue Reading Below

Nog niet afgehaakt? Dan is het misschien leuk om te weten dat je geld goed besteed wordt. De opbrengst van de veiling wordt namelijk gebruikt om de ondersteuning van jonge kunstenaars te financieren. De veiling vind je hier.

Is dit de nieuwe hoofdontwerper van Hermès? >