Hermès - Parijs Fashion Week 2010

Jean Paul Gaultier verblufte het modepubliek in Parijs met de wintercollectie voor 2010 van Hermès. In een notendop: The Avengers meets Clockwork Orange

HERMÈS A/W 2010
De ‘detective-fun’ show van Hermès begon met een rokerige opening waarbij het model in de geest van Emma Peel van de detectiveserie The Avengers wachtend in een tunnel stond op de catwalk. Het was Lily Cole in een leren catsuit met bolhoed (!) en paraplu. Lovely! De rest van de collectie – met het thema ‘The New Avengers’ – beloofde net zo spraakmakend te zijn.

 

SECRET AGENTS
In de show zagen we verschillende inspecteurs langskomen, zoals ook 007 en Sherlock Holmes. De collectie was very classic, Hermès. We zagen veel leer, witte bloeses met leren stropdassen, kroko-prints, hoge leren laarzen en trench coats. Mooie creaties waren driekwart mantels van dun wol, leren deux piece herenpakken en een camel houtje touwtje parka.

Advertisement - Continue Reading Below

 

ICONISCHE KELLY BAG
Schattige kleine Kelly bags zaten vast aan de paraplus van de modellen, die de spannende show een fun feel gaven. (Pssst: Jane Birkin zat front row…)

 

Gaultier zette een perfecte tailored collectie neer. Chapeau! Bekijk hier zelf de autumn/winter 2010 show van Hermès >