Nieuws van de week: van Cara's tattoo tot Amsterdam Fashion Week

Wat mag je deze week niet gemist hebben?

MODE
Amsterdam Fashion Week kwam dinsdagavond, na een spetterende show van Lichting 2013, tot een einde. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

 

Mulberry’s nieuwste it-bag ligt in de digitale schappen. Primrose werd-ie gedoopt. Cara heeft ‘m al en wij voorspellen een kleine run.

 
En terwijl wij eindelijk zomer hebben, worden we bedolven onder de prachtige wintercampagnekiekjes van de grote modehuizen.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Hiep-hoi. Viktor & Rolfs comeback-couturecollectie zal in Museum Boijmans Van Beuningen te zien zijn in de gloednieuwe tentoonstelling The Future of Fashion is Now.

 
CELEBS
Cara Delevingne nam – alweer? Ja alweer – een nieuwe tattoo en Rihanna gaat sinds deze week door het leven met granny-coupe.

 
Het wedding-nieuws uit celebville vloog ons om de oren. Eigenlijk was er op liefdesgebied in het algemeen reuring in de tent (hè, George?).

Meest gelezen

 
BEAUTY
Move over, Doutzen. Famke Janssen is de nieuwste aanwinst van de L'Oréal Paris-club.

 

Niet alleen de zomer in je bol, maar ook op de kaptafel. Het kan dankzij Stella McCartneys nieuwe limited edition parfum Stella Summer.

 
En last but not least, wat was er trending op ELLE's Facebook? Urban Outfitters gaat toch écht bijna openen in de Amsterdamse Kalverstraat, redactievriend Willem kwam langs en de zomersale van de ELLE shop ging van start.