Bella Hadid had een nip slip tijdens de Victoria's Secret Show

Al leek ze het zelf niet echt erg te vinden.

Meest gelezen

Tijdens het openen van een catwalkshow kunnen nogal wat dingen mis gaan. Zo was er een vallend model én, zo blijkt nu, een wardrobe malfunction bij Bella Hadid.

Oeps

Het model liep gisteren vrolijk over de befaamde glittercatwalk van Victoria's Secret in Shanghai, China, gooide uit enthousiasme haar armen omhoog en... veroorzaakte een nip slip. Waardoor de cameramensen meteen rode koontjes kregen, want no way dat dit in Amerika op tv uitgezonden gaat worden.

Advertisement - Continue Reading Below

Die beelden worden er voor het uiteindelijke tv-verslag dus zeker uitgeknipt, maar de fotografen maakten gretig gebruik van het moment:

Niet dat het Bella iets uitmaakte, want zij freed the nipple maar al te graag. Herinner je je immers deze gewaagde look nog van het Dior's Masquerade Ball eerder dit jaar?

Bella's tweede look voor Victoria's Secret was overdadiger, met vleugels in allerlei tinten blauw, handschoenen en zwarte lingerie:

Het is het tweede jaar dat Bella Hadid in de Victoria's Secret Show loopt. Helaas dit keer zonder zus Gigi Hadid, die geen visum kon krijgen vanwege een filmpje waar China niet blij mee was.

Gelukkig kon voor Bella de dag niet stuk en grapte ze op Instagram over haar serieuze catwalkblikken, waar ze vorig jaar van Victoria's Secret-kijkers veel kritiek op kreeg:

🦋...this. just. happened. 🦋🤞🏼 (...SHE SMILES!!!!😝)

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on