Daphne Groeneveld voor Dior Addict Gloss

Stem je nagellak af op je glanzende, kleurrijke lippen, met Diors nieuwe Vernis en Addict Gloss met nieuwe formule. Hollands trots Daphne Groeneveld doet het ons voor.

Meest gelezen

Nieuwsflits: Dior brengt deze maand de vernieuwde Dior Addict Gloss uit, een sterrenlipgloss die een sterk staaltje lippenpracht belooft.

 
TRUKENDOOS
Dior spreekt zelfs van een magische formule die de lippen een unieke glans en een absoluut gevoel van comfort geeft. Het geheim? Het Mirror Shine Complex, een proces ontwikkeld door de Dior-wetenschappers, jawel. Het houdt in dat gepolariseerde kristallen microbolletjes de lichtweerkaatsing controleren. Omdat ze bewegen verspreiden ze het licht en ontstaat er een mooie spiegelglans met glitter fever.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Is dat alles? Mais non. De verzorgende gelformule, verrijkt met hyaluronzuurdelen, hydrateert en maakt de lippen voller – optisch dan –, hij komt voor het eerst in 24(!) pure kleuren (van braaf nude tot funky felroze), én Rouge Dior Vernis kreeg er vier nieuwe limited edition kleuren bij die aansluiten bij de must-have kleuren van Dior Addict Gloss. Met Spring Ball, Princess, Diablotine en Délice match je je nagels moeiteloos met je nieuw verworven shiny lippen. De eveneens nieuwe Dior Gel Coat-topcoat maakt het af met een opperglanzende en finish.

Meest gelezen

 
Je shopt Dior Addict Gloss voor € 29 en de limited edition Rouge Dior Vernis voor € 24. Vanaf 10 april liggen ze in de schappen.

 

Al gezien? De nieuwe Miss Dior Eau de Toilette is uit >