Scoop: Clémence Poésy wordt het gezicht van nieuw Chloé-parfum

Ochtendnieuws waar we heel blij van worden: Clémence en Chloé doen het weer samen.

Dól zijn we op de immer prachtige en razendhippe Clémence Poésy. Goede zet van Chloé dus om haar voor de tweede keer te charteren als boegbeeld voor een gloedjenieuwe rieker.

GROOT GEHEIM
Het is allemaal nog erg hush hush, maar WWD kan al wel verklappen dat de geur vanaf september in de beautyschappen ligt. Een warm bad voor Clémence, die van 2008 tot 2010 al samen met Chloë Sevigny en Anja Rubik model stond voor Chloé’s Eau de Parfum. Om welke geur het dit keer gaat is dus nog niet bekend, maar het schijnt om een chiquere en meer verleidelijke eau te gaan.

Advertisement - Continue Reading Below

FRANSE VERLEIDING
Françoise Mariez van beautygigant Coty vertelt over de nieuwe oude aanwinst aan WWD: ‘We chose Clémence as she is a natural fit for the brand. To us, she defines what effortless French seduction stands for.

Ook Clare Waight Keller, de creatief directeur van Chloé, heeft louter lovende woorden over voor de31-jarige Clémence Poésy: ‘Working with Clémence on the ad campaign has been such a joy. Clémence captures in her spirit both the effortless, free nature of Chloé but also the playful charm that is so true to the maison and what is so modern now.

De perfecte campagne van Kristen Stewart die toch niet doorgaat >