Sinds haar scheiding van Brad Pitt heeft Angelina Jolie - heel begrijpelijk -een beetje 'n low profile gehouden. Máár, ze is terug! En de actrice begint het nieuw jaar meteen met een ongetwijfeld zeer lucratieve deal met beautyhuis Guerlain. Jawel, Angelina Jolie is het nieuwe gezicht van een prachtige beautycampagne.

Mon Guerlain

Guerlain maakt bekend dat Angelina Jolie het boegbeeld is van hun nieuwe vrouwenparfum, Mon Guerlain. Jacques Guerlain laat over hun keus voor Angie weten: 'We create perfumes for the women we admire'. Daarnaast heeft Angelina Jolie zelf ook een sterke band met het merk, want haar moeder, wijlen Marcheline Bertrand, droeg altijd de poeder van Guerlain.

Wie denkt dat Angie na de scheiding even haar zakken wil vullen, heeft het mis. De actrice heeft het hele salaris dat ze heeft gekregen voor de beautycampagne geschonken aan het goede doel. Welk doel precies is niet bekend, maar aangezien ze namens de Verenigde Naties in actie komt voor vluchtelingen en mede-oprichtster is van het Preventing Sexual Violence-initiatief, gokken wij zo dat het geld daarheen is gegaan.

Verder is er (nog) niet zoveel bekend over de nieuwe Mon Guerlain-geur, alleen dat-ie in maart in de schappen zal liggen. Wel teasede Guerlain alvast de campagne met deze prachtige foto:

Shoulder, Style, Neck, Black hair, Black, Silhouette, Black-and-white, Monochrome, Monochrome photography, Backlighting, pinterest