Spanx zijn waarschijnlijk dé uitvinding van de eeuw – toch voor vrouwen die graag alles strak hebben zitten. Maar naast shapewear voor je benen, billen, borsten en buik bestaan er nu ook liquid spanx voor je onderooggebied.

In een interview met WWD laat professor en chemisch ingenieur Robert Langer weten een technologie te hebben ontwikkeld die gebruik maakt van een doorzichte film op basis van siliconen die onder de ogen wordt aangebracht om wallen te verminderen.

Shapewear

Het product moet in twee keer worden aangebracht en het is bij de laatste film dat er iets magisch gebeurt: doordat de twee lagen synthetische polymeren in aanraking komen met elkaar, verhardt het product en verstrakt het de huid 24 uur lang. Daarna verwijder je de film gewoon met een olievrije make-upremover.

De technologie werd vorig jaar voor het eerst gelanceerd door Olive Labs, een laboratorium van het Massachusetts Institute of Technology onder leiding van dokter Langer. Amy Schulman, CEO van Olive Labs, laat aan WWD weten dat er nu grote beautyspelers geïnteresseerd zijn in de liquid spanx.

'De vraag die we ons op dit moment moeten stellen is of we het zelf gaan ontwikkelen of dat we in zee gaan met een van de grote spelers. Gaan we een partner vinden waarvan wij denken dat ze de mogelijkheid bieden om dit te ontwikkelen op de manier zoals wij het willen?' aldus Schulman.

youtubeView full post on Youtube

Wij hopen in ieder geval dat liquid spanx snel beschikbaar zullen zijn want het concept klinkt te gek.

Dit is waarom je huid in de namiddag gaat glimmen >