Zien: Jennifer Lawrence en Chris Pratt in de eerste trailer van Passengers

​J-Law en Chris Pratt als koppel? Eh, ja!

Meest gelezen

Stop de twee ultieme America's sweethearts in een futuristische film en je hebt een prent waar iedereen meer dan een jaar van tevoren al over praat. Dat gebeurde ook met Passengers, de ongetwijfeld nieuwe grote hit van Sony Pictures. Want grappenmaker Jennifer Lawrence én Chris Pratt samen? Dat moet fantastisch worden. Of dat ook zo is, dat krijgen we nu te zien, want de eerste trailer van Passengers is online geslingerd.

Advertisement - Continue Reading Below

De film gaat over een stel mensen dat een reis door de ruimte maakt, op zoek naar een nieuwe woonplaats (een hot thema in Hollywood). Twee passagiers worden echter 90 jaar te vroeg uit hun kunstmatige slaap gewekt. Terwijl Jim (Chris Pratt) en Aurora (Jennifer Lawrence) wennen aan het vooruitzicht om de rest van hun levens aan boord van het ruimteschip door te brengen, is er een silver lining en worden ze verliefd op elkaar. Maar er moet natuurlijk nog een dramatische plotwending komen, dus ontdekken ze al snel dat hun schip in groot gevaar is.

Meest gelezen

Kortom: dit wordt héérlijk. En gelukkig, na het zien van de eerste trailer stelt de chemie tussen J-Law en Chris niet teleur. Shipping-dromen van fans wereldwijd blijven in tact (dank u). Regisseur Morton Tyldum (The Imitation Game) zit achter de sci-fi prent, dus daarmee zitten we ook gebakken.

Afijn, bekijk de eerste trailer van Passengers hieronder. De film draait vanaf 22 december in de bioscoop (wát een goed kerstcadeau):