De eerste beelden van het nieuwe seizoen van House of Cards zijn hier

Frank en Claire zijn (bijna) terug!

Meest gelezen

Frank en Claire Underwood zijn terug! En samen sterker dan ooit.

Op de eerste nieuwe foto's van seizoen 5 van House of Cards zien we dat het presidentiële paar, dat het grootste gedeelte van het vorige seizoen op voet van oorlog met elkaar stond, weer samen één front vormt.

Advertisement - Continue Reading Below

En dat gezamenlijke front is nodig ook, want in het seizoen dat vanaf 30 mei op Netflix staat, zullen de Underwoods samen als presidentskandidaat én running mate de verkiezingen ingaan.

'They are a couple of survivors, and power is the Underwoods' religion', zei uitvoerend producent Melissa James Gibson tegen Entertainment Weekly. 'They need each other as much as ever and are constantly navigating the other's character.'

Meest gelezen

Underwoods rivalen in de verkiezingen, de gehaaide Republikeinse presidentskandidaat Will Conway en zijn evenzo slinkse vrouw Hannah, zijn uiteraard ook terug.

Net als Doug Stamper en Leann Harvey.

Oh, en mocht je je afvragen of Tom Yates, de journalist die een affaire had met Claire in het vorige seizoen, van de partij zal zijn: geen zorgen. Volgens Gibson komt hij zeker voor de nodige seksuele spanning zorgen: 'I think that energy cannot be denied. This season does not resist it.'