Er zijn nieuwe details onthuld over het laatste seizoen van New Girl

En WOW.

We sprongen zondag een gat in de lucht toen werd bevestigd dat New Girl nog één, allerlaatste seizoen zou krijgen. Want hoewel seizoen 6 mooi eindigde, willen we ons mentaal nog even iets beter voorbereiden op het stoppen van de komedieserie.

Fox geeft ons die tijd nu met een laatste, ietwat korter zevende seizoen - bestaande uit acht afleveringen - en over dat laatste seizoen zijn nu al wat details uitgelekt.

Advertisement - Continue Reading Below

Een sprong in de tijd

Zo laat Deadline weten dat we voor het laatste seizoen van New Girl een time jump in de toekomst zullen maken. We zien onze favoriete karakters drie jaar later dan seizoen zes en 'er zal voor iedereen een grote mijlpaal aankomen in de periode van een jaar.' Waardoor wij natuurlijk meteen hopen dat Jess en Nick gaan trouwen en knappe baby's gaan maken.

Ook een beetje treurig: in de laatste aflevering zal iedereen uit het inmiddels befaamde appartement zijn getrokken.

GIF

Deadline laat verder weten dat die laatste acht afleveringen er eigenlijk niet zouden komen, maar dat New Girl-maker Liz Meriwether met zó'n goede pitch kwam voor het ultieme einde van de serie, dat iedereen enorm enthousiast werd. Bereid je dus maar alvast voor op heel wat kijkplezier.