Video: Filippa K a/w 2012

Zien: de nieuwste wintercollectie van Filippa K, op de catwalk van Stockholm Fashion Week.

Breisels – voornamelijk oversized mohair truien – in de mix met soepelvallend jersey en glanzende stoffen. Dat was het overkoepelende beeld van de wintercollectie. Clean, scherp en minimalistisch, zoals we van Filippa K gewend zijn. We zien veel enkellange rokken met split en een mooie wijdvallende pantalon van deels transparante stof met daarboven glanzende tops. Ook chic: hoogwater pantalons met sigarettenpijpje en de warme, lange mantels waar je zo in wilt wegkruipen.

Advertisement - Continue Reading Below

 
WOWFACTOR
Kleuren lopen uiteen van zwart, chocoladebruin en mosgroen tot nude-tinten en vrij felle accentkleuren zoals neon pink, blauw en oranje. Wowfactor hadden de tops met open rug – koud, maar vooral stunning. De mink-kleurige enkellange jurk met zo’n open rug is dan ook onze favoriet. Maar ook de lange off-white mantel en de korte zwarte jas met leren details maken hebberig. Zucht. Wij beginnen vast met aftellen tot najaar 2012.

Meest gelezen

 

Hoera! De Nederlandse Anne Bosman won de People's Prize bij de uitreiking van de H&M Design Award tijdens Stockholm Fashion Week >
 

 

"Autumn/Winter 2012 – Woman" by Filippa K from Filippa K on Vimeo.