Kick-off: Londen Fashion Week a/w 2013

Yep! Vanaf vandaag plaats al het modisch gepeupel hun in designerkleding gehulde tush bij de nieuwste modeshows in Londen. Wat mag, moet, wil je niet missen? We zetten ‘t voor je op een rij.

Meest gelezen

Het startschot wordt gegeven in de officiële LFW-ruimte in het prachtige Somerset House met shows van PPQ, Sass & Bide en Felder Felder. De eerste echte klappers komen echter zaterdag met o.a. de shows van Moschino Cheap & Chic (check de livestream morgen hier!) en Rihanna’s River Island-lijn. Jumpsuits, lange jurken, cropped tops, spannende sieraden? Wij kunnen niet wachten op wat de zangeres en de high-street favoriet voor ons in petto hebben. Wij rekenen er bovendien ook op dat RiRi’s afterparty geheid de tongen aan het rollen zal krijgen. Aftellen geblazen dus.

Advertisement - Continue Reading Below

 

MULBERRY, BURBERRY & TOPSHOP
Zondag staat Mulberry op het program (check ook deze livestream zondag op ELLE.nl en bekijk hieronder de teaser), met gegarandeerd een front row waar je ‘u’ tegen zegt. En wat zal die vlinder op de uitnodiging van het Britse modehuis betekenen? We zullen het zien… Daarnaast kunnen we ons die dag ook verheugen op Mary Katrantzou, Jonathan Saunders, Paul Smith en Topshop Unique. Laatsgenoemde showt in de Tate Modern; hoe cool! Bovendien is Topshop een spannende samenwerking aangegaan met Google , waardoor modefans vanaf hun luie stoel via YouTube backstage en on-stage kunnen meegenieten. Geniaal. Als kers op de taart maakt ontwerper Julien Macdonald zijn comeback op het Londense plankier. Must-see!

Meest gelezen

 

TOM FORD
Omcirkel voor maandag de shows van Erdem, Giles, Christopher Kane en Burberry Prorsum in je agenda. Oh, en Tom Ford! De designer showt dit jaar immers voor het eerst niet besloten, waardoor niet-genodigden ook ein-de-lijk zijn nieuwste hersenspinsels op de dag zelf kunnen zien.

 

Phew, duizelt het je allemaal een beetje? Begrijpelijk. Hou ‘m de komende dagen gewoon hier, want wij voorzien je du moment van al het modemoois.  

 

Even terugblikken op de New Yorkse modeweek? Astu: alle highlights op een rij > 

 

MULBERRY TEASER LIVESTREAM A/W 2013