Waarom meiden plots sokken over hun hakken doen

​Waarom de modewereld massaal sokken over hakken gaat dragen.

Meest gelezen

Heb je Kendall en Kylie afgelopen zomer op hun knitted Yeezy-boots zien rondstappen? Welnu: als de Jenner-zusjes het dragen, weet je dat het een hit wordt. Iedereen wilde een paar gebreide hakken van de hand van zwager Kanye West, maar aan een paar Yeezy Season 2-laarzen hangt een aardig prijskaartje…

De hakken – inmiddels ook gespot aan de voeten van oa Emily Ratajkowski en Hailey Baldwin – beginnen bij $895 voor het lage paar. En mocht je een stel willen kopen; kans is groot dat ze uitverkocht zijn, of in een laatste maatje (34 ofzo) nog verkrijgbaar zijn en dus niet aan jouw poezelige voetjes passen.

Kendall Jenner & Hailey Baldwin op Yeezy Season 2-boots
Advertisement - Continue Reading Below

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Meest gelezen

Máár (jawel, er is een 'maar'): een slimme dame – met een minder dikke portemonnee dan de gemiddelde Hollywood-ster – heeft een slimme manier gevonden om een paar eigen gebreide hakken te maken. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een stel pumps, dikke sokken, een schaar en een plakzooltje.

Onze Amerikaanse collega's van Seventeen spotten het Instagram-account van Shay Cherise, genaamd @thenuvogue, waar ze laat zien hoe gemakkelijk je een eigen paar creëert:

I know I don't show my face often 🙈

A post shared by Shay Cherise (@thenuvogue) on

Hoe handig is deze hack? Plus: nooit meer koude voeten in de herfst én je kunt je favoriete pumps een seizoen langer doordragen. Sla een stel kekke sokken in zou ik zeggen, en knippen maar.

bron: Seventeen