#OOTD: Roos' perfecte leren bikerjack

Je dagelijkse dosis outfitinspiratie van team ELLE.

Er zijn weinig dingen zo zeker in het leven als het feit dat de vraag 'Wat moet ik aan?' altijd, ALTIJD terugkeert. Ie-de-re dag. Laat het een troost zijn dat de struggle zelfs hier, op de ELLE-burelen, real is.

Maar we zijn de beroerdste niet en delen sinds kort met liefde iedere (!) werkdag, een look waar een van ons uiteindelijk voor gekozen heeft die dag. Zodat je dagelijks, direct na het checken van je daghoroscoop, ook even bij ons kunt gluren voor outfitinspiratie. Standaard in de rechterbovenhoek van de homepage op ELLE.nl. Wel zo leuk, toch?

Advertisement - Continue Reading Below

Vrijdag 30 juni: dit draagt fashion producer Roos vandaag

Broek: boetiekje in Athene, shirt: American Apparel, bikerjack: Culture Vintage Eureka, schoenen: boetiekje in Roermond.

'Ik was al jaren op zoek naar het perfecte leren bikerjack, maar afgelopen weekend in een vintage winkel Parijs vond ik 'm eindelijk. Een rib uit m'n lijf, maar een goede investering en het leuke is dat ie gemaakt is van oude leren kledingstukken. Een jas met een verhaal!'

Advertisement - Continue Reading Below

Bikerjack: Culture Vintage Eureka, broek: boetiekje in Athene, shirt: American Apparel.

Volg Roos hier op Instagram.

Advertisement - Continue Reading Below

Donderdag 29 juni: dit draagt shopping editor Dido vandaag

Jurk: Asos, onderjurk: erfstuk, sneakers: Nike, tasje: vintage.

'Mijn Italiaanse oma haalde laatst een koffer van zolder met daarin allemaal prachtige jurken en onderjurken van mijn overgrootoma. Ik vind het te gek dat die kleding nu nog zo in tact is dat ik het weer kan dragen. Was dan toch vroeger alles beter?'

Advertisement - Continue Reading Below

Jurk: Asos, horloge: Olivia Burtontasje: vintage.

Advertisement - Continue Reading Below

Jurk: Asos, onderjurk: erfstuk, sneakers: Nike.

Volg Dido hier op Instagram.

Advertisement - Continue Reading Below

Woensdag 28 juni: dit draagt ELLE's receptioniste Emily vandaag

Bloes: vintage boetiek in de Jordaan, broek: Marbles Vintage, tas: van een markt in Marokko, zonnebril: Prada.

'Ik heb een obsessie voor rieten mandjes, toen ik laatst in Marrakesh was heb ik een dozijn ingeslagen, stuk voor stuk verschillend! Ze zijn onmisbaar bij mijn dagelijkse outfits.'

Advertisement - Continue Reading Below

Bloes: vintage boetiek in de Jordaan, broek: Marbles Vintage, schoenen: gescoord bij een boetiekje op Bali, tas: van een markt in Marokko, zonnebril: Prada.

Advertisement - Continue Reading Below

Bloes: vintage boetiek in de Jordaan, broek: Marbles Vintage, schoenen: gescoord bij een boetiekje op Bali, tas: van een markt in Marokko.

Volg Emily hier op Instagram.

Advertisement - Continue Reading Below

Dinsdag 27 juni: dit draagt freelance influencer marketeer Lena vandaag

Pakje: Zara, schoenen: & Other Stories, zonnebril: Asos, kettinkjes: Anna + Nina en The Boyscouts, ringen: vintage familiestukken, horloge: Renard.

'Pakjes (als in kleren, maar ook cadeaus trouwens) zijn geweldig! Ik zou m'n leven kunnen doorbrengen in pakjes. Het is niet alleen makkelijk, want de combinatie is al voor je gemaakt, maar ook altijd een feest voor het oog. Ik maak nooit een onderscheid tussen dag- en avondoutfits. Gecombineerd met een gekke schoen en lekkere bril ben je dus zowel voor een feestje als voor een meeting gekleed.'

Advertisement - Continue Reading Below

Pakje: Zara, schoenen: & Other Stories, ringen: vintage familiestukken, horloge: Renard.