Heeft Kendall Jenner de winterse variant van het rieten mandje gevonden?

Zou zomaar kunnen...

Meest gelezen

Er hebben zich al verschillende tassen aangediend om de plek van de rieten mand, hét mode-item van 2016 én 2017, in te nemen. Hoewel we iedere gegadigde even enthousiast ontvangen – de Shrimps' Antonia bag, de té kleine tas, de geometrische tas – lijkt geen enkele drager de magische kwaliteiten van multi-inzetbaar, redelijk betaalbaar en 'opleuker van alles' te bezitten.

Victoria Beckham
Advertisement - Continue Reading Below

Faux fur tas

De faux fur-tas heeft die eigenschappen wel. Verschillende modefiguren zoals Kendall Jenner en Victoria Beckham doen al een tijdje hun best om de tas te promoten en dit lijkt te werken. De grote retailers hebben inmiddels allerlei kleuren en vormen van de faux fur-tas in de aanbieding.

Niet heel wonderlijk, gezien het item perfect aansluit op de fluffy millennial-trend en het je kleding van de nodige dosis gezelligheid voorziet – iets waar we de laatste tijd naar lijken te verlangen, we willen kleren om mee te kroelen en om in te schuilen.

Scroll verder voor de tassenopties en laat je inner Cher Horowitz naar buiten. Let wel: wat je ook kiest, kies voor faux.