Zo maakt Negin Mirsalehi zich klaar voor de Dior-show in Parijs

​​Het leven van een instagramster is heus geen eitje.

Meest gelezen

Chiara Ferragni, Aimee Song, Kristina Bazan én Negin Mirsalehi. De 27-jarige uit Almere kun je met gemak scharen in dit rijtje van bekendste influencers ter wereld.

Negin wist zo'n vier jaar geleden al de kracht van Instagram in te zien, en heeft inmiddels samen met haar vriend Maurits haar naam tot een waar merk weten te bombarderen. Maar voor wie denkt dat de twee 'gewoon' wat foto's plaatsen en verder een beetje duimendraaien, nope. Als ze een week per maand thuis zijn is 't veel en met een team van zo'n tien man leiden ze een heus megabedrijf.

Advertisement - Continue Reading Below

Zo lanceerden ze vorig jaar het fraaie haarmerk Gisou ('gouden lok' in het Perzisch) - een haarolie op basis van honing, dat ze uit de tuin van haar vader haalt - en staan er nog veel meer grootse plannen op stapel. Ik was geïntrigeerd. Dus toen Dior mij vroeg of ik me samen met Negin Mirsalehi wilde klaarmaken voor de Dior s/s 2017-show, liet ik die kans niet liggen.

Ik toog naar haar suite in het Plaza Athenée in Parijs - ja, dat hotel waar Carrie in Sex and the City vertoeft en vind daar Negin (dat haar mensen, DAT HAAR) met haar vriend Maurits. Oh, en dít uitzicht...

Meest gelezen

Inmiddels heeft Negin 3,4 miljoen volgers op Instagram en ik snap waarom. Het koppel praat enthousiast over alle projecten die eraan komen - nog geheim, sorry - en heeft 's ochtends al uren gezocht naar het beste licht in de kamer ('Nee, we vermijden de badkamer, dat heeft zo'n lelijk geel licht'). Zelfs het ontbijt op 't balkon is instagramwaardig:

Nu wil natuurlijk iedereen weten hoe Negin er altijd zo jaloersmakend knap uitziet bij álles wat ze doet, en ik moet je teleurstellen, daar heeft ze amper iets voor nodig. Ze vertelt me dat ze de Diorblush Light & Contour iedere ochtend gebruikt, en dol is op de nieuwe Rouge Dior 060 Première-lipstick-lipstick, maar een Kim Kardashian-esque lading aan producten is er niet:

Advertisement - Continue Reading Below

Verder ligt haar outfit voor de Dior-show vanmiddag al klaar en werpt vriend Maurits zich geregeld op als persoonlijke stomer/strijker (hoe lief). Daardoor raken we al snel verwikkeld in een discussie of je leer nou wel of niet kunt stomen (de lederen Dior-broek is een beetje gekreukeld) maar we zijn zo bang om het ding te beschadigen - en ook Google geeft geen duidelijk antwoord - dat we het maar laten. Niets van te zien toch?

Advertisement - Continue Reading Below

Afgezien van 'kreukel-gate' gaat het er verder verrassend relaxt aan toe. Negin doet haar waanzinnige lokken - jaloers, JALOERS! - snel in een staart en zoekt de accessoires en nagellak bij haar look uit. Die ik trouwens ook best wel binnenkort onder de kerstboom wil vinden:

Meest gelezen

We praten nog even wat over fashion week, Owen Wilson - die we eerder dit jaar samen spotten tijdens een Dior-feestje in Parijs en die verrassend relaxt (en klein) was - en het feit dat Negin de avond daarvoor een feestje had afgezegd, waar Rihanna bij bleek te zijn. Dan is het bijna tijd om naar de show van Dior te gaan en checkt Negin nog even of alles wel bij elkaar past:

Dat mag ook wel even, dat dubbelchecken, want even later, bij de Dior-show in Musée Rodin, belagen de fotografen Negin van alle kanten:

En Rihanna? Dat kon Negin nog even goedmaken, want die was er dus ook:

Het leven van een instagramster is goed. Zucht.

Crazy in love after @dior. 🌹

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on