Dit is de dieetregel die Gisele Bündchen en Tom Brady volgen

Weet je dat ook weer.

Wat een topsporter en een van de best betaalde topmodellen ter wereld eten? Nou, acht van de tien keer groenten.

De chefkok van Tom Brady en Gisele Bündchen klapt uit de school en verklapt wat het altijd in perfecte vorm verkerende duo op een dag zoal eet aan Boston.

'So, 80 percent of what they eat is vegetables. I buy the freshest vegetables. If it's not organic, I don't use it. And whole grains: brown rice, quinoa, millet, beans,' zegt Allen Campbell. 'The other 20 percent is lean meats: grass-fed organic steak, duck every now and then, and chicken. As for fish, I mostly cook wild salmon.'

Advertisement - Continue Reading Below

De kinderen van het stel krijgen hetzelfde dieet van de chefkok, maar Gisele maakt af en toe ook nog zelf maaltijden voor haar kinderen. 'I cook for the kids, but Gisele makes Benny's lunch to take to school. She packs that herself.'

Er is ook een aantal ingrediënten verboden: witte suiker, witte bloem en het E-nummer E621, ook wel bekend als 'MSG' of mononatriumglutamaat. Koffie, caffeïne en zuivel zijn ook in de ban gedaan.

Meest gelezen

Weet je dus ook dat hier géén koffie in zat:

✨🙏🍂 @chanelofficial

A video posted by Gisele Bündchen (@gisele) on