Muziektip: Anneke van Giersbergen, Tom Pintens & Krause

Een gezamenlijk optreden in de Amsterdamse Melkweg; Anneke van Giersbergen (Agua de Annique/ex-The Gathering), Tom Pintens (ex-Zita Swoon) en Krause bundelen hun krachten.

Zet een rockzangeres, een multi-instrumentalist en een elektroartiest op de bühne en er ontstaat een hele nieuwe muzikale wereld… Sfeervolle, intieme nummers vol dikke elektrobeats. Klinkt interessant, non?

 

AL HET GOEDE KOMT IN DRIEËN
Drie succesvolle (solo)carrières, maar toch wisten deze rasartiesten een gaatje in hun overvolle agenda’s te vinden om dit unieke project te starten. Voor het eerst stapten Anneke, Tom en Krause in 2010 samen het podium op, tijdens het November Music Festival. Een gierend succes, want dit jaar gaat het drietal opnieuw op minitournee.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Tom Pintens produceerde ondertussen ook nog het hagelnieuwe album van Roosbeef >

 

Van Giersbergen vond tijd voordat ze haar debuutalbum lanceert in januari 2012, Pintens onderbreekt zijn solotournee en Krause stopt gewoon even met het schrijven van haar tweede plaat. Als dat geen exclusief optreden is? In oktober staan de dames en heer in verschillende venues in Nederland en België.

 

Meer weten over electrodame Krause? >

Meest gelezen

 

Koop nu tickets voor een avond vol verassingen, gevoelige akoestische nummers en vette elektrodeuntjes. Anneke van Giersbergen, Tom Pintens & Krause @ Melkweg op 8 oktober >

 

Check hier een voorproefje…