Helena Bonham Carter in clip Rufus Wainwright

Zien! Actrice Helena Bonham Carter vamps up voor de nieuwe videoclip van Rufus Wainwright.

Meest gelezen

Mantelpakje aan, haar opgestoken en een kek montuurtje op de neus. Harry Potter-actrice Helena Bonham Carter verruilt haar donkere en mysterieuze wizard-looks voor een knap staaltje ‘sexy bibliothecaresse’. En dat doet ze niet zomaar. De 45-jarige Helena speelt namelijk in de nieuwste videoclip, Out Of The Game, van Rufus Wainwright.

 

OUT OF THE GAME
Naast dat het nummer, Out Of The Game dus, bijzonder aanstekelijk is, is het clipje ook geen straf om naar te kijken. Het verhaal? Een verveelde bibliothecaresse, inderdaad: Helena Bonham Carter, heeft een matras besteld. Ja heus. En dat matras wordt geleverd tussen twee en vier. Tussen het wachten door dwaalt ze door de vrijwel lege bibliotheek. Drie vervelende biebgasten (allen Rufus Wainwright) maken haar dag niet eenvoudiger door te willen roken in de bieb, drank te morsen over boeken en een printer en boeken te vervuilen. Om als kers op de taart haast de liefde te bedrijven (met z’n drieën) in diezelfde bieb. Het verhaal eindigt met Helena in bed gehuld in slechts een kanten korset, met een boek in haar handen, een ietwat verwilderde blik in de ogen en het haar door de war.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook het Britse modehuis Burberry en de Britse muziekindustrie hebben elkaar helemaal gevonden >

 

Goed, dat klinkt allemaal een tikje bizar. Is het ook. Zien dus, deze gouden combinatie van Helena Bonham Carter en Rufus Wainwright.