Bevestigd: deze grote artiest komt naar Glastonbury 2015

Hello, is it…

Meest gelezen

… me you’re looking for? Juist, Lionel Richie is de eerste grote naam die bevestigd is voor Glastonbury 2015! Lionel Richie zal op zondag zijn entree maken, op de Pyramid Stage, om precies te zijn. Afgelopen jaar werd dat podium gehost door Dolly Parton, waarvan onderstaand akte – alleen al de moeite waard om nog eens te bekijken voor de heel Dolly Parton-achtige lange nagels waarmee ze tóch gitaar kon spelen en waar je dus alleen maar respect voor kon hebben (1.32 minuut), en omdat zelfs de beveiligingscrew zijn dansje deed (1.48 minuut).
 

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 

Afijn, nu dus Lionel Richie, wat een evenzo nostalgisch spektakel belooft te worden. Gaat-ie Hello doen? All night long (all night)? Dancing on the ceiling? Waarschijnlijk allemaal, waardoor je dus daar wilt stáán, zondag 28 juni 2015.

TICKETIQUETTE
Kleine domper op het blije nieuws is wel dat de kaarten voor Glastonbury allang zijn uitverkocht. De eerste 15.000 stuks verkochten in een recordtijd van 14 minuten uit en de resterende 120.000 tickets hadden slechts 26 minuten om sold out te raken. Enige manier om nog aan een felbegeerd ticket te komen, is dus om een kaartje over te kopen óf te wachten op  ‘spring 2015’, want dan belooft Glastonbury nog eenmaal een resale van geretourneerde of gecancelde tickets te houden.

We houden je op de hoogte wanneer het precies ‘spring 2015’ is, want dat je er als de kippen bij moet zijn, is duidelijk. En dat wil je. Want: er gaan geruchten dat Diana Ross én Fleetwood Mac ook het Glastonbury-podium beklimmen, en dit:
  

 Alle nieuwe Beyoncé-video's al gezien? >