Selena Gomez, Britney Spears en 22(!) andere celebs namen een prachtig lied op uit respect voor Orlando

‘With all this nerve, how did we get this numb?’

Meest gelezen

Vierentwintig beroemde zangers en bands kwamen kortgeleden samen voor een mooie zaak. Ze namen een hartverscheurend nummer op voor de slachtoffers van het bloedbad in de nachtclub in Orlando.

‘Hands’ is een productie van Interscope Records en GLAAD en is een eerbetoon aan de 49 mensen die op 12 juni omkwamen in Pulse, de nachtclub in Orlando. Het idee is verzonnen door songwriter Justin Tranter, co-schrijver van Justin Biebers nummer Sorry, die al sinds zijn veertiende geld inzamelt voor LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender). Mark Ronson, de man achter Uptown Funk, is één van de producers.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 

De zangers hebben aan het nummer bijgedragen vanuit hun eigen huis, lokale studio’s of zelfs tourbussen, volgens The Hollywood Reporter. Dit is de gigantische lijst van artiesten die aan het lied hebben meegewerkt: Mary J Blige, Jason Derulo, Britney Spears, Tyler Glenn, Selena Gomez, Halsey, Ty Herndon, Imagine Dragons, Juanes, Adam Lambert, Mary Lambert, Jennifer Lopez, the Trans Chorus of Los Angeles, Kacey Musgraves, MNEK, Alex Newell, P!nk, Prince Royce, Nate Ruess, RuPaul, Troye Sivan, Jussie Smollett, Gwen Stefani en Meghan Trainor.

Het nummer is uitsluitend te koop via iTunes en de opbrengst gaat naar de Equality Florida Pulse Victims Fund, het GLBT Community Center of Central Florida en GLAAD.

bron: ELLE