Zayn en Taylor Swift spelen getormenteerde lovers in hun Fifty Shades Darker-muziekvideo

Zo.Veel.Emoties.

Meest gelezen

Terwijl jij sliep hebben Taylor Swift en Zayn Malik een teaser van hun muziekvideo voor het Fifty Shades Darker-nummer I Don't Wanna Live Forever online geslingerd. De hele filmische spektakel komt pas morgenochtend live te staan, maar deze preview belooft alvast veel goeds (en aardig wat drama).

Taylor Swift schreef het nummer voor de soundtrack van Fifty Shades Darker - die op 9 februari in de bioscoop draait - samen met Sam Dew en Jack Antonoff (Lena Dunhams vriend) en vroeg vervolgens aan het vriendje van goede vriendin Gigi Hadid om 'm samen in te zingen:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Advertisement - Continue Reading Below

Het break-upnummer heeft lyrics als 'I've been looking sad in all the nicest places' en 'I got one thing stuck in my mind/Wondering if I dodged a bullet or just lost the love of my life', wat hint op het plot van de film, waarin Anastasia Steele en Christian Grey uit elkaar gaan en later weer bij elkaar komen.

#idontwannaliveforever

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Afijn, door naar die muziekvideo, die om middernacht (Amerikaanse tijd) zal uitkomen. Zayn teasde de preview alvast op Twitter, en daaruit kunnen we opmaken dat het een hele, ehm, explosieve shoot was:

Zo gooit Zayn met dingen...

... en trekt Taylor Swift van frustratie haar haren er bijna uit:

Wil je zien natuurlijk.

Wij zetten alvast onze wekker.