TLC is back!

Crazy, Sexy, Cool anno 2017.

Meest gelezen

Vandaag verschijnt het langverwachte nieuwe album van TLC, genaamd TLC, na een afwezigheid van ruim vijftien jaar. Tionne 'T-Boz' Watkins en Rozonda 'Chilli' Thomas zijn sinds de tragische dood van bandlid Lisa 'Left Eye' Lopes uit de spotlight gestapt, maar nu klaar om – wederom – de wereld te veroveren.

Legendarisch

Met meer dan 65 miljoen verkochte platen wereldwijd, is TLC niet alleen de best verkochte Amerikaanse girlband ooit; met 4 Grammy Awards, 4 multi-platinum albums (waarvan twee de diamanten-status behaalde) en meerdere nummer 1 tracks is de band misschien wel een van de meest invloedrijke – voor meerdere generaties. Zeg nu zelf: wie kent hits No Scubs, Waterfalls, Creep, en Unpretty niet? En dan hebben we het nog niet eens over de statements die het drietal destijds met hun kledingstijl maakte.

Advertisement - Continue Reading Below

It's been a long, long time coming

In april verscheen, na vijftien jaar radiostilte, eindelijk nieuw werk van TLC. De eerste single heette toepasselijk Way Back (feat. Snoop Dogg) en startte met de lyrics: 'It's been a long, long time coming'. Het upbeat nummer is het bewijs dat TLC nog steeds de perfecte mix van hiphop, r&b en harmonie weet te vinden.

Een nieuw album en (nu nog) Amerikaanse tournee op het program: 2017 lijkt het jaar van T-Boz en Chilli te worden. Dat de dames zonder twijfel nog steeds 'crazy, sexy, cool' zijn bewijzen ze ook met de nieuwe videoclip van Way Back:

Meest gelezen

TLC