Staat Taylor Swift op het punt een nieuw album te releasen?

De zangeres haalde vrijdag haar site en socialmedia-accounts leeg.

Meest gelezen

Is het een hack? Of staat er iets groots te wachten in Taylor Swift-land? De zangeres deletete vrijdag al haar tweets, Instagramfoto's, YouTube-video's, Tumblr-posts en Facebookupdates. Ook haar officiële website, taylorswift.com, ging op zwart. En dat precies 3 jaar na de release van single Shake it Off, de eerste single van het succesvolle album 1989.

Fans die vrijdag als een malle ieder hoekje op internet gingen uitpluizen op zoek naar aanwijzingen, vonden nog meer opmerkelijke dingen. Zo is er sprake van een Taylor Swift-verschijning bij ochtendshow Good Morning America deze zaterdagochtend. Daarnaast schijnt Swift nu Katy Perry te volgen op Twitter (komt er een gezamenlijk optreden tijdens de VMA's??). En is er in de catalogus van Sony opeens een nummer van Taylor en Ed Sheeran te zien:

Advertisement - Continue Reading Below

Ook claimt een fan in de javascript code van Taylors website de titel van haar nieuwe single te hebben gevonden, 'That's What They Don't See':

Of het allemaal waar is, is de vraag. Het lijkt er wel op dat er inderdaad iets nieuws aan zit te komen. En we weten hopelijk snel wat.

De fans kunnen in ieder geval niet wachten. #TS6IsComing

Meest gelezen