Eva Mendes hijst haar dochter in haar zelfontworpen kleding

De nieuwbakken moeder heeft een kinderkledinglijn op de plank liggen.

Van een make-upcollectie tot kinderkleding: Eva Mendes draait haar ‘designerhand’ er niet voor om. Ryan Goslings wederhelft lanceert dit voorjaar een capsulecollectie, genaamd Eva Mini, voor meisjes van een half jaar tot vier jaar oud. Dit betekent dat dochtertje Esmeralda ook in een miniatuurversie van mams kan rondkruipen – Eva beviel in september vorig jaar.

EVA MINI & MORE
De collectie is onderdeel van haar bestaande kledinglijn Eva Mendes by New York & Co. voor de Amerikaanse retailer New York & Company, die ze in 2013 lanceerde.

Advertisement - Continue Reading Below

Naast de lancering van de Eva Mini-collectie wordt de dameslijn dit voorjaar uitgebreid met een bridal-, schoenen- en handtassencollectie. En zal de bestaande juwelenlijn ook nog eens uitgebreid worden. 

Alhoewel er heel wat mensen in een ‘Eva’ rondlopen, vindt de actrice zichzelf geen echt ontwerpster. Ze dankt haar succes aan haar eigen stijl en kennis van wat vrouwen goed staat. ‘I wear everything and use everything in the line,’ zo laat ze aan WWD weten. ‘I’d never design something I wouldn’t wear myself.’

Meest gelezen

En qua prijskaartje weet ze haar lijn goed in de markt te zetten; de meeste items uit de Eva Mendes by New York & Co.-collectie kosten nog geen 100 dollar. Helaas is de collectie – en dus ook Eva Mini – (nog) niet verkrijgbaar in Nederland. Mocht je een tripje naar The US of A maken, check dan: nyandcompany.com.

Check ook: de verrassend betaalbare make-upcollectie van Eva >

Eva Mendes over het moederschap: 'I’m completely exhausted' >

Jourdan Dunn kleedt kinderen in de model off duty-look >