Zwangere Chrissy Teigen laat zich gek maken door bodyshamers na nieuwe babybuikfoto

Het moet toch niet gekker worden.

Meest gelezen

Chrissy Teigen postte gisteren een nieuwe baby bump-foto op Instagram en waar het een blije post had moeten worden, bleek het een trigger voor bodyshamers om eens flink los te gaan.

 

Somebody is early to the party 😩😩😩

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Advertisement - Continue Reading Below

 
Het 29-jarige model leek zelf ook verbaast over de snelheid waarmee haar bun in the oven groeit en schreef bij de badkamerselfie: ‘Somebody is early to the party.’

Haters togen vervolgens naar Twitter om hier hún zegje op te doen, suggererend dat het eruitziet alsof Chrissy zwanger is van een tweeling.

‘Good thing I am unoffendable or this would be a rough few months,’ was Chrissy’s eerste reactie. Maar zo unoffendable blijkt ze iets later toch niet. Sommige van de haters kregen een – kill ‘m with kindness – smiley face van Chrissy als antwoord, maar anderen konden rekenen op een uitgebreidere reactie.

Meest gelezen

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

 
Totdat het Chrissy allemaal te veel werd en ze aankondigde nu al klaar te zijn met het delen van haar zwangerschapsblijdschap op social media:

 

Slechte zaak, als je het ons vraagt. Never let them haters get you. Doe ons nog maar heel veel van dit soort fijne kiekjes en prachtige rodeloperverschijningen, Chrissy!

Over rodeloperverschijningen gesproken: tijdens een interview dat ze deed op de rode loper van het La Mer's Celebration of an Icon event verklapte Chrissy mogelijk haar due date:

‘My cookbook comes out in February now,’ vertelde ze. ‘It was going to be April and now it's February. We're going to shove it out, because I can't travel in April anymore.’ A-ha!

 

DIT is de reden waarom Wes en Yo hun zoontje Xess Xava noemden >

Feest! Er komt een nieuwe Royal Baby aan! >