Prins William onthult wat Kate Middleton heeft geprobeerd tegen zwangerschapsmisselijkheid

Mmm.

Meest gelezen

Eerder deze maand kondigde Kensington Palace aan dat Kate Middleton en Prins William een derde kind verwachten, maar dat de toekomstige moeder weer heel erg te lijden had onder hyperemesis gravidarum, ofwel excessieve misselijkheid en overgeven tijdens de zwangerschap.

Remedie tegen zwangerschapsmisselijkheid?

Van mint en toast tot acupunctuur en lichamelijke oefeningen, vrouwen over de hele wereld zoeken hun heil in een heel arsenaal aan middelen om dit soort misselijkheid te onderdrukken.

Advertisement - Continue Reading Below

Het lijkt erop dat Kate Middleton het heft in eigen handen heeft genomen en de remedie heeft gevonden in iets dat je waarschijnlijk eet wanneer je bij je oma op bezoek bent.

Prins William sprak woensdag op een liefdadigheidsreceptie en awardceremonie voor het Metropolitan and City Police Orphans Fund en vertelde dat Kate zich beter voelde, maar nog niet optimaal.

Toen de 98-jarige Iris Orrell informeerde hoe het met de Duchess ging, antwoordde William: 'She's been feeling better, thank you,' meldt HELLO!

Meest gelezen

Iris zou Prins William daarop hebben verteld dat ze tijdens haar eigen zwangerschappen ook last had gehad van ochtendmisselijkheid en was geadviseerd om droge biscuitjes te eten.

William gaf toe dat Kate dat inderdaad had geprobeerd, maar dat het niets had uitgehaald.

'Gemberkoekjes', zei hij. 'Maar gember helpt niet veel. We hebben dit allemaal geprobeerd.'

Laten we hopen dat ze zich volgende maand wat beter voelt, want vorige week kondigde Kensington Palace aan dat ze op 10 oktober naar de receptie van de World Mental Health Day zal komen, samen met William en Harry.

Bron: Harpers Bazaar NL