Katy Perry's video voor 'Swish Swish' zit vol referenties aan Taylor Swift

Er zit letterlijk een wolf-in-schaapskleren in.

Meest gelezen

Celebrityland heeft een leuke dag georganiseerd en hij heet de drop nieuw werk vol overduidelijke sneren-dag, want net als Taylor Swift, heeft Katy Perry nieuw materiaal online gegooid met allerlei dubbele lagen: de video voor haar nummer Swish Swish, ook wel haar 'Taylor Feud Song' genoemd. (Wil je even teruglezen waarom er ook alweer een feud tussen de twee is? Doe je hier, maar een korte versie: Katy Perry zou achtergronddanseressen van Taylor Swift hebben 'gestolen', Taylor boos, maakt boos wraakliedje Bad Blood, Katy weer kwaad, afijn; gedoe.).

Advertisement - Continue Reading Below

Goed. Maak je klaar voor een wilde rit in het land der celebrityruzies, waarbij ook best veel valt te lachen trouwens, want - anders dan Swift -: Perry is de serieuste niet.

Wat we zien, is feitelijk een grote rotzooi op een basketballveld, maar dan wel met een Netflix-studded cast, zoals acteurs uit Stranger Things en GLOW.

De video start met Perry's basketballversie van de Blad Blood-wipeout:

GIF
GIF
Meest gelezen

Daarna zien we een poging tot een basketballwedstrijd tussen de 'tigers' (Perry's team) en de 'sheeps', een niet zo heel subtiele verwijzing naar die ene tweet van Perry waarin ze Swift een 'Regina George in sheep's clothing' noemde:

Advertisement - Continue Reading Below

Nicki Minaj doet ook haar deel in het nummer, in een outfit die zo uit de Bad Blood-video lijkt te zijn weggelopen:

Swift in 'Bad Blood' ter vergelijking

Tot slot beloofde Perry een 'catastrophe,' een woord dat ze vast niet zomaar heeft gekozen, gezien Swifts karakter in haar Bad Blood-video 'Catastrophe' heette (zoals we zeiden: Swift is de serieuste van de twee):

Och, Perry. En dan te bedenken dat ze het laatst nog wel goed wilde maken, maar 'Swift wilde niet'.

Snel op play:

Bron: Elle