BEAUTY SCHOOL

Dat je van roken en drinken rimpels krijgt, weten we wel. Maar kende je deze al?

Je gaat op vakantie en neemt mee: géén föhn, stijl- of krultang. Maak gebruik van de hoge luchtvochtigheid daar in dat tropische paradijs voor het beste haar van je leven.

Stel: je gaat straks naar een driedaags festival. Of een weekendje kamperen met je lief. En je haar ziet vandaag voor het laatst een douche en shampoo. Dan weet de grote celebrity haargoeroe van L'Oréal Paris, Mara Roszak, raad. Zij tipt aan onze collega's in de USA drie knappe en té simpele kapsels. Vooral voor dames met wat fijner (lees: dunner) haar.

Omdat overtollig glimmen, uitgelopen mascara of verdwenen eyeliner (wáár is-ie gebleven?) gewoon niet heel mooi is.

Acht dingen die niemand je vertelt over je nagels.

Bij de eerste zonnestralen wil jij natuurlijk meteen dat nieuwe zomerse rokje of jurkje aan. Maar bij het zien van je witte winterse benen denk je daar meteen heel anders over. Gelukkig zijn er nieuwe snufjes om prachtig bruin te worden, zonder schade aan de huid en zonder al te veel gedoe.

Met een klein beetje voorbereiding ben je de allerknapste van het hele festivalgebeuren. Of blijf je er in elk geval een beetje monter bijlopen. Dat is wel zo fijn, voor jou en je omgeving.

Waarom wachten op vakantie? Ook tijdens een festival is het mogelijk een prachtige verleidelijke gloed te krijgen, zodat iedereen bij thuiskomst versteld staat van hoe mooi bruin je bent.

Horoscoop
28 juli 2014
DAGHOROSCOOP

Liefdesplaneet Venus maakt vandaag ruzie met powerplaneet Pluto. Dat zorgt voor issues op het gebied van relaties en financiën. Het liefst zou je gewoon lekker thuisblijven en wachten totdat de storm is overgewaaid. Da’s helemaal geen slecht idee, Leeuw.

Leesvoer: 'een slecht geschreven horrorsite met bruidsjurk' >