STYLEFILES

Kate Middleton (ja, we blijven haar gewoon nog stug zo noemen) en Prins William maken een koninklijke toer door Nieuw-Zeeland en Australië. We hadden het kunnen verwachten, maar de Duchess eist uiteraard met haar vlekkeloze looks en perfecte haar (dat haar! Dat haar!) de spotlight op bij elke gelegenheid. Oké, kleine George zorgt voor fikse concurrentie, maar Kate the great blijft een plaatje.

Wij volgen het koninklijke koppel op de voet en zetten alle looks op een rij. Graag gedaan.

H&M kondigde zaterdagavond, tijdens het Coachella Valley Music and Arts Festival in het Amerikaanse Palm Springs, aan dat Alexander Wang de nieuwste designersamenwerking op zich zal nemen. Klinkt ons als muziek in de oren! Kijk snel mee welke bekende koppen het goede nieuws kwamen vieren tijdens het Alexander Wang X H&M-feestje...

Is dit wat Alexander Wang voor H&M gaat maken? >

foto's: Getty Images, H&M

Niet alleen de smartphones van de celebs flitsten erop los tijdens het eerste weekend van Coachella Festival. Ook de perscamera's draaiden overuren. Kunnen wij mooi alle (podium)outfits even onder de loep nemen. Welke is jouw favoriet?

Dit waren de beste momenten @ Coachella 2014! >

Foto's: Getty Images

Coachella rockt. Punt. Op geen enkel festival zie je zoveel te gekke celebs bij elkaar (en de vreemdste mengelmoes, Paris Hilton, really?) en de acts, oh de acts. Omdat het startsein gisteren alweer is gegeven voor hét knalfestival van 2014 zetten we daarom maar eens onze favoriete momenten en looks van Coachella door de jaren heen op een rij. Voorpret, noemen ze dat nou. En ja, zeer graag gedaan.

Nog meer fraaie celebrity snapshots waar je vrolijk van wordt >

foto's: Getty Images, Rex Features & Brunopress