STYLEFILES

Van Sarah Jessica Parker tot Jennifer Lawrence; tout Hollywood houdt van Oscar de la Renta én zijn prachtige creaties. Zie hier een klein eerbetoon aan de grootmeester, die afgelopen week is overleden, in 16 foto's.

En hoe! De Britse it-girl was een tijdje – naar eigen zeggen – haar 'modegevoel' kwijt, maar lijkt weer helemaal back on track te zijn. Bekijk Sienna’s rodeloperoutfit en ook die van oa Elle Fanning, Gwen Stefani en Karlie Kloss.

foto's: Getty Images & WireImage

Kate Middleton maakte gisteravond wéér haar opwachting tijdens een officieel event. 

Och jee, wát is er met Renée Zellweger gebeurd? >

foto's: Getty Images, WireImage, Rex Features, ANP, Brunopress

Sinds Blake Lively op 6 oktober het grote babynieuws uit de doeken deed, zijn alle ogen weer op de actrice gericht. Vorige week maakte Blake haar baby bump-debuut op de rode loper, en sindsdien kunnen we geen genoeg krijgen van haar boho-esque zwangerschapsstijl. Daarom, je voelt 'm al aankomen, Blakes beste zwangerschapslooks op een rij.

Wordt dít de naam van Blake en Ryans baby?! >

Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Ciara en Erin Wasson posten nu ook sexy selfies in hun #mycalvins. Gemist? Calvin Klein roept voor hun nieuwe campagne íedereen op een selfie te maken in een Calvin Klein Underwear-setje of boxer. De spraakmakende foto van rising star Kendall Jenner brak begin dit jaar alle records en liet instagram ontploffen... Durf jij?

Dan weet de actrice vandaag alle headlines te halen. Wij zijn vooral gefascineerd door de keuze van Jennifer Hudson voor een witte netpanty.

Klik verder voor meer ongelukkige modekeuzes...

Foto's: Getty Images, WireImage & Rex Features

Van Douten Kroes en Renée Zellweger tot Jennifer Lawrence en Elizabeth Banks; ze togen allemaal naar Los Angeles voor de jaarlijkse ELLE Women in Hollywood Awards, om de powervrouwen van het grote doek te eren. Klik snel door alle prachtige rodeloperlooks heen.

Solange, Jessica Chastain, Mary J. Blige, Dakota Fanning... het was één groot feest gisteravond in The Big Apple toen Alexander Wang zijn capsulecollectie voor H&M op de catwalk showde. Kijk snel mee naar alle bekende koppen (in Alexander Wang X H&M natuurlijk) die op de gastenlijst van het exclusieve event stonden.

De hele collectie van Alexander Wang X H&M is hier! >