STYLEFILES

Kate Middleton is terug!

Och jee, wát is er met Renée Zellweger gebeurd? >

foto's: Getty Images, WireImage, Rex Features, ANP, Brunopress

Van Douten Kroes en Renée Zellweger tot Jennifer Lawrence en Elizabeth Banks; ze togen allemaal naar Los Angeles voor de jaarlijkse ELLE Women in Hollywood Awards, om de powervrouwen van het grote doek te eren. Klik snel door alle prachtige rodeloperlooks heen.

Van Sarah Jessica Parker tot Jennifer Lawrence; tout Hollywood houdt van Oscar de la Renta én zijn prachtige creaties. Zie hier een klein eerbetoon aan de grootmeester in 16 foto's.

De modeontwerper is 82 jaar geworden >

Blake Lively – in een skin tight-jurk uit de Gucci Cruise-collectie – stapte gisteravond voor het eerst sinds het babynieuws op de rode loper met lief Ryan Reynolds (ook in Gucci) aan haar zijde.

Over mooie outfits gesproken: Amal Clooneys trouwjurk is te koop >

foto's: Getty Images & WireImage

Solange, Jessica Chastain, Mary J. Blige, Dakota Fanning... het was één groot feest gisteravond in The Big Apple toen Alexander Wang zijn capsulecollectie voor H&M op de catwalk showde. Kijk snel mee naar alle bekende koppen (in Alexander Wang X H&M natuurlijk) die op de gastenlijst van het exclusieve event stonden.

De hele collectie van Alexander Wang X H&M is hier! >

Geen film zonder lanceringsfeestje: bekijk hier wie er allemaal op de gastenlijst stonden van Chanels diner in New York ter ere van N°5 The Film (met Michiel Huisman!), geschoten door Baz Luhrmann. Let ook vooral op de hebberigmakende Chanel-accessoires, die om de armen van de sterren bungelden. Wáár komt bijvoorbeeld die bagel-met-creamcheese-tasje vandaan waar India Menuez de show mee stal? Willen.wij.hebben.

Morgen gaat de volledige film in première, maar bekijk hier vast een preview van N°5 The Film >

Met de genen en kledingsmaak van Blake kun je er donder op zeggen dat haar zwangersschapsstijl – ja, echt: Blake is zwanger! Check hier haar babybuik – opperchic gaat zijn. Nog even een terugblik op haar looks van de afgelopen jaren.

Foto's: WireImage, BrunoPress

Duik in de persoonlijke kledingkast van online editor Moniek Moerland én kijk (voor de broodnodige inspiratie) mee naar snapshots van haar intagramaccount.

PS je volgt Moniek hier op Instagram!

Méér inspiratie rechtstreeks van uw ELLE-redactie? Kijk ook in de kast bij shopping editor Nicole, redactie assistent Yin, producer Sacha en modestagiair Bonnie! >

Portretfoto's: Luktje Janna