STYLEFILES

Zien: de mooiste (designer-)outfits van afgelopen weekend... Diane! SJP! Alexa! Caroline!

Zo vierde Gisele Bündchen haar verjaardag & meer weekendsnapshots van de celebs >

Foto's: Rex Features, Getty Images & WireImage

Op deze hete zomerdag nomineren we de makkelijk in te schieten outfit van AlunaGeorge-zangeres Aluna Francis die ze droeg naar de Puma X McQ-collectielancering voor 'look of the day'. On-trend logoshirt, fabuleuze luipaardboots: dit.willen.wij.nu.!

foto's: Getty Images, WireImage, Rex Features, ANP, Brunopress

Harper Seven Beckham, 's modewerelds favoriete peuter, wordt drie vandaag. En dat vieren we natuurlijk in stijl met een blik op haar beste looks (Dr. Martens onder een roze jurkje, hal-lo!). Harper schijnt volgens vader David overigens inmiddels outfits die ze níet aan wil al met een ferme ‘Nee’ uit haar garderobe te bonjouren. We voelen een waardig opvolgster bij Victoria Beckham Headquarters aankomen…

Bekijk hier ook de garderobe van mams Victoria >

Foto's: Getty Images, WireImage en Rex Features

Weet u nog, Rihanna in iets wat bijna doorging voor 'de kleren van de keizer' bij de CFDA Awards 2014? Oftewel: de 'Naakte Jurk'? Welnu, ze was niet de eerste. Bij lange na niet. Zie hier een reeks dames die er niet voor schroomt om maar het hele lijf in volle glorie te vieren.

Beeld: Getty & Pinterest, met dank aan ELLE.com

En waar waren wij? Potdikkie. Afijn, de gastenlijst van het jaarlijkse zomerfuifje in de Londense Serpentine Gallery puilde uit. En dat vlak nadat we veel van dezelfde gasten los zagen gaan op Glastonbury...

Beeld: WireImage

Van Lily Allen met regenboogkleurige lokken, tot Rita Ora in ’n outfit bezaaid met koeienvlekken: dit droegen de celebs naar Glastonbury 2014!

Zo ging het er echt aan toe: celebrity snapshots @ Glastonbury 2014 >

foto's: WireImage

Kate Moss slaat bijna geen jaar over van het regenachtigste festival van Europa en weet immer stijlvol door de modder te stappen. Kijk mee naar de beste outfits van de Glastonbury-veteraan, die waarschijnlijk as we speak over het festivalterrein van Glastonbury 2014 wandelt.

Pak je tentje in: dit zijn onze 5 favoriete weekendfestivals >

foto's: WireImage & Brunopress