STYLEFILES

Nadat Kim Kardashian woensdagavond voor de camera's verscheen met een opmerkelijk decolleté (2 foto's verderop in deze gallery), zorgt ook Tyra Banks ervoor dat we even drie keer kijken en extra inzoomen op haar outfit. WAT gebeurt hier?

Dit celebritykoppel stapte voor het eerst samen op de rode loper >

Foto's: Getty Images, WireImage & Rex Features

Chloë Grace Moretz en Brooklyn Beckham winden er geen doekjes meer om. De twee hielden de lippen eerst nog stijf op elkaar over hun relatie, maar nu is het wel duidelijk en verschijnen ze samen bij de première van Chloë's nieuwe film. Toch zoet.

Ook niet te missen: welke modellen doen hier de topless 'back selfie'? >

Foto's: Rex Features, Getty Images & WireImage

Deze zomer ook niet uit je cleane oldschool witte sneakers te slaan? Je verkeert in goed gezelschap. Van Célines Phoebe Philo en Kanye West tot de voltallige ELLE redactie; we zijn allemaal hooked aan Stan Smiths, Adidas' iconische sneaker vernoemd naar tennislegende Stan Smith, die dit seizoen een grootse comeback maakte.

ELLE had een exclusieve één-op-één met Stan Smith >

Beeld: IMAXtree, Getty, Rex Features, Tumblr, Instagram, Pinterest

Cara Delevingne is jarig! Het topmodel blaast vandaag 22 kaarsjes uit. En ei, ei, ei, dat vieren wij met een blik op beste casual en rodeloperoutfits van de blonde it-Brit.

Wordt Cara Delevingne een heuse Bond Girl?! >

Wat je gemist hebt afgelopen weekend? Een Jenner-Kardashian-trio op de rode loper, Jennifer Lopez in groen kant naast een oude bekende in hoela-rok en Selena Gomez en actrice Shay Mitchell in - de horror! - hetzelfde schoeisel.

Is dit trouwens Kourtney Kardashians meest gewaagde zwangerschapslook ooit? >

Foto's: WireImage

The Duchess, Anna Karenina en Pride and Prejudice: wie heeft deze films niet bekeken zonder weg te dromen bij de ont-zet-tend mooie jurken van Keira? We zetten haar 15 allermooiste kostuums op een rij. Gewoon omdat het kan.

En omdat Keira deze maand in ELLE staat. Dat natuurlijk ook >

Foto's: Rex Features e.a.

Angelina Jolie, Elizabeth Olsen, Jessica Hart, Florence Welch, Cara Delevingne; allemaal hebben ze een crush op het mannenpak. En terecht. Zo dragen zij 'm.

Zelf shoppen! Deze pakken mik je zo in je digitale winkelmandje >

Foto's: WireImage, Rex Features & Getty Images

Zweden doen het gewoon beter op modegebied. Zo bewijst ook maar eens rising star Alicia Vikander. De Zweedse brunette schittert deze maand in de prachtfilm Hotell, en wij dromen bij wijze van voorpret alvast weg bij haar waanzinnige outfits.

Ook fraai kijkvoer: de mooiste vakantielooks van Alexa Chung >