STYLEFILES

Celebrities spotten doe je het beste bij Comic-Con, het jaarlijkse tv- en filmevent in San Diego. Van de cast van Game of Thrones tot Oscar-winnende acteurs; wij zetten de leukste kiekjes voor je op een rij. En ja, dat betekent dat er ook aardig wat man candy (Kit! Chris!) jouw kant op komt.

Is Kit Harington weer van de markt? >

Foto's: Getty Images

Va Va Voom! Nicola Peltz doet hoofden draaien in deze sexy jurk van Prada – in knaloranje, met 'n plunging neckline.

Deze celebs verwacht je niet samen, wedden? >

foto's: Getty Images, WireImage, Rex Features, ANP, Brunopress

De rode loper werd weer uitgerold in Hollywood, dit keer voor de Young Hollywood Awards 2014. Kijk mee naar onze favoriete designeroutfits.

Jessica Alba rockt de croptop @ Comic-Con 2014 >

Foto's: Rex Features, Getty Images & WireImage

Het verschil kan niet groter. Rachel McAdams en Robin Wright stonden gisteravond samen op de rode loper bij de première van A Most Wanted Man (van Anton Corbijn) en konden er níet verschillender uitzien... Afijn, beelden zeggen meer dan woorden. Klik vooral verder voor de volledige look.

Wél mooi: de onbewerkte bikini-foto van 'plus-size' model Robyn Lawley >

foto's: Getty Images, WireImage & Rex Features

Harper Seven Beckham, 's modewerelds favoriete peuter, wordt drie vandaag. En dat vieren we natuurlijk in stijl met een blik op haar beste looks (Dr. Martens onder een roze jurkje, hal-lo!). Harper schijnt volgens vader David overigens inmiddels outfits die ze níet aan wil al met een ferme ‘Nee’ uit haar garderobe te bonjouren. We voelen een waardig opvolgster bij Victoria Beckham Headquarters aankomen…

Bekijk hier ook de garderobe van mams Victoria >

Foto's: Getty Images, WireImage en Rex Features

Weet u nog, Rihanna in iets wat bijna doorging voor 'de kleren van de keizer' bij de CFDA Awards 2014? Oftewel: de 'Naakte Jurk'? Welnu, ze was niet de eerste. Bij lange na niet. Zie hier een reeks dames die er niet voor schroomt om maar het hele lijf in volle glorie te vieren.

Beeld: Getty & Pinterest, met dank aan ELLE.com

En waar waren wij? Potdikkie. Afijn, de gastenlijst van het jaarlijkse zomerfuifje in de Londense Serpentine Gallery puilde uit. En dat vlak nadat we veel van dezelfde gasten los zagen gaan op Glastonbury...

Beeld: WireImage

Van Lily Allen met regenboogkleurige lokken, tot Rita Ora in ’n outfit bezaaid met koeienvlekken: dit droegen de celebs naar Glastonbury 2014!

Zo ging het er echt aan toe: celebrity snapshots @ Glastonbury 2014 >

foto's: WireImage