Help! Het is bijna kerst, maar wat ga je koken voor je schoonouders, familie, vrienden of geliefde? We snappen de paniek volkomen (erg herkenbaar zelfs), dus stelden we een smakelijk foolproof kerstmenu voor je samen.
Wil je het grootser uitpakken? Kijk dan naar ons 5 gangen kerstmenu. En wil je het echt professioneel aanpakken? Dan is er altijd nog ons Michelinsterren kerstmenu, met gerechten van de beste sterrenchefs van het land.
Voorgerecht: tartaar van tonijn en rivierkreeft met rucolamayonaise:
Klassieker in een spannend nieuw jasje. Dit gerecht is verfijnd, feestelijk en niet te zwaar. Wedden dat je punten scoort met deze tonijntartaar met rivierkreeftjes en rucolamayonaise?
Artikel gaat verder onder de video
Ook lekker:
Hoofdgerecht: citroenkip met freekehsalade
Elk kerstdiner verdient een spektakelstuk. Dat is deze citroenkip zeker en 'm klaarmaken is een makkie. Serveer de kip met een lekkere salade en geroosterde aardappeltjes.
Dessert: frambozensemifreddo met lavendelsiroop en dadelbisquit
Wedden dat je gasten steil achterover slaan als ze deze halfbevroren ijstaart krijgen voorgeschoteld?
Kaasplankje: de perfecte kaasplank
Zelf een kaasplank samenstellen? Zo stel je de perfecte kaasplank samen! Kies je favoriete kazen en serveer met iets zoets als (gedroogde) druiven, notenbrood of chutney.