Zo maak je het allerlekkerste borrelhapje: warme camembert uit de oven
1, 2, 3... DIPPEN MAAR 🤤
Door Liselotte Legebeke
Camembert uit de oven. Wat wil je nog meer als kaasliefhebber? Makkelijker wordt het bijna niet! Haal een goed zuurdesem brood in huis, trek de kurk van je favoriete fles rood open en geniet.
Advertentie - Lees hieronder verder
- Porties:
- 2 - 4
- Totale tijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
- 1
hele camembert
- 1 Tbsp.
honing
- 1 Tbsp.
rozemarijntakjes
brood om mee te dippen
Bereiding
- Stap 1Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Stap 2Haal de camembert uit de verpakking. Kerf ruitjes in de bovenkant. Leg de camembert terug in het houten bakje, zonder de plastic verpakking.
- Stap 3Besprenkel de camembert met de honing en rozemarijn. Bak de kaas 10-15 minuten in de oven. Check na 10 minuten of de kaas al bubbelt en niet lekt.
- Stap 4Snijd of scheur het brood in stukken. Serveer de warme camembert met het brood.
Ook lekker met tijm, gekaramelliseerde rode uien of vijgencompote.
Dit zijn onze favoriete kerstmenu's op een rij
8x vegetarische BBQ-recepten
Gebakken rijst met paddestoelenyakitori
Gepofte zoete aardappel, kikkererwten en pindasaus
Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder