Advertentie - Lees hieronder verder
- Porties:
- 2 serving(s)
- Totale tijd:
- 10 minuten
Ingrediënten
- 40 g
pecannoten
- 2
gekookte bietjes
- 40 g
rucola
- 1 tbsp.
extra vierge olijfolie
- 1/2
citroensap
- 50 g
Roquefort (of een andere blauwe kaas)
- 2 tbsp.
bladpeterselie
Bereiding
- Stap 1Verwarm een koekenpan op laag tot middelhoog vuur en rooster hierin de pecannoten. Hak grof en zet apart.
- Stap 2Verwijder de uiteindes van de bieten en eventueel de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Breng de bietjes en rucola op smaak met de olijfolie, citroensap, zout en peper.
- Stap 3Verbrokkel de Roquefort en hak de peterselie grof. Meng de salade met de Roquefort en peterselie.
Dit zijn onze favoriete kerstmenu's op een rij
8x vegetarische BBQ-recepten
Gebakken rijst met paddestoelenyakitori
Gepofte zoete aardappel, kikkererwten en pindasaus
Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder