We ontvangen mogelijk commissie via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar wij als redactie achter staan
Basta met de pastamachine, zo maak jij verse pasta met de hand
Zoals de echte nonna’s in Italië ga je natuurlijk zelf aan de slag, mouwen opstropen en gaan!
Zo’n pastamachine is een leuke gadget, maar het lompe apparaat verdwijnt binnen no-time boven op een kast om daar 364 dagen per jaar te verstoffen. Wij zetten de nodige tips en multifunctionele tools op een rij en bewijzen dat je echt geen pastamachine nodig hebt.
29 soorten met de hand
Er bestaan eindeloos veel soorten pasta, hoe je deze maakt en met welke sauzen je ze het beste eet lees je in Pasta, Antonio Carluccio / De Pastabijbel. Het boek staat vol recepten en begeleid je stap voor stap door het pasta-maak-proces.
Klik hier voor snelle doordeweekse pasta recepten >
Alles wat je nodig hebt voor verse pasta, met de hand
11 tips! Zo maak je de lekkerste fruitsalade
De perfecte tosti bakken doe je zo
Zalm bakken! Tips voor het bereiden
Zo maak je de beste keuze bij de ijskraam