Een heerlijke bijgerecht van knolselderijpuree met mosterd. Lekker voor in de herfst en winter, op een doordeweekse avond of juist tijdens kerst.
- Porties:
- 6 serving(s)
- Totale tijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
- 1
knolselderij, geschild en in blokjes
- 3
kruimige aardappels, geschild en in blokjes
- 75 mL
melk
- 1 Tbsp.
grove mosterd
peper en zout uit de molen
Bereiding
Voorbereiding
De puree kun je helemaal tevoren maken, zodat je hem vlak voor het opdienen alleen nog even hoeft te verwarmen.
Bereiding
Kook de knolselderij en aardappels samen in een pan met water en wat zout in ca 15 min gaar. Giet af. Verwarm de melk in een pannetje en schenk bij de knolselderij en aardappels. Stamp ze fijn. Meng er de mosterd door en breng op smaak met peper en zout. Serveer bij de pie.
Frieten van piepers en bataat met piccalillymayo
8x patat zonder pieper
Zo maak je de lekkerste aardappelpuree
Burrata met paddestoelen, cavolo nero, spicy boter