Dit recept is afkomstig uit het boek Modern Caribbean Flavors.
Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!
Deze salade van Helmi Smeulders uit haar boek Modern Caribbean Flavors is een prima plek voor dit superfood.
Quinoa (uitgesproken als "kien-wa") werd aanbeden door de Inca's van Zuid-Amerika. Zij noemden het ‘chisaya mama’, de moeder van alle granen.
gekookte quinoa, bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking
verse mango, geschild en in kleine blokjes
pitjes van 1 granaatappel
komkommer, in kleine blokjes
verse munt, fijngehakt
verse jalapeño, in dunne plakjes
feta, verkruimeld
walnoten, fijngehakt
extra vergine olijfolie
limoensap
rijstazijn
honing
vers mangosap
koriander, fijngehakt
gemalen komijn
tabasco
zout en peper
Meng alle ingrediënten voor de salade in een kom. Roer in een aparte kom alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Meng de dressing door de salade en breng op smaak met zout en peper.
Dit recept is afkomstig uit het boek Modern Caribbean Flavors.
Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!
Frieten van piepers en bataat met piccalillymayo
8x patat zonder pieper
Zo maak je de lekkerste aardappelpuree
Burrata met paddestoelen, cavolo nero, spicy boter