Zalm uit de airfryer
Krokant van buiten, zacht van binnen. En dat in 15 minuten tijd!
Door Liselotte Legebeke
De airfryer is dé keukentool van dit moment. Ja, hij is groot. En nee, hij is niet goedkoop. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos! Zo bak je de lekkerste friet in de airfryer, maar maak je ook deze fantastische courgettepannenkoekjes, pizza margherita of zelfs brownies!
Zin in zalm? Dan is dit recept voor zalm uit de airfryer van delish wat je nodig hebt. Super easy en in 15 minuten op tafel.
Advertentie - Lees hieronder verder
- Porties:
- 2
- Voorbereidingstijd:
- 5 minuten
- Totale tijd:
- 15 minuten
Ingrediënten
- 2
zalmfilets van elk 160 gram
- 2 tsp.
extra vierge olijfolie
- 2 tbsp.
grove mosterd
- 1 tbsp.
bruine suiker
- 1
knoflookteen, fijngehakt
- 1/2 tsp.
tijmblaadjes
Bereiding
- Stap 1Verwarm de airfryer voor op 180 graden.
- Stap 2Breng de zalm op smaak met zout en peper. Mix in een kom de olie met de mosterd, suiker, knoflook en tijm. Verdeel over de bovenkant van de zalm.
- Stap 3Leg de zalm in het airfryerbakje en kook gedurende 10 minuten.
Jamie Oliver's crispy zalmtaco's met mango
Zalmhack: zo check je of je zalm gaar is
Zalmfilet met knoflook-parmezaankorst
ELLE + Philips
Courgettepannenkoekjes met gerookte zalm en ei
Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder