Deze cocktail komt van online supermarkt Crisp, waar je knetterverse producten bestelt die voor je het weet op je stoep staan. Het is een variant op de Mexicaanse 'michelada', een heerlijke combo van fris, zoet en pittig. Van zo'n lekker glas wordt zelfs de meest hartstochtelijke republikein voor eventjes oranjegezind.
Advertentie - Lees hieronder verder
- Porties:
- 2 serving(s)
- Voorbereidingstijd:
- 5 minuten
- Totale tijd:
- 5 minuten
Ingrediënten
- 200 mL
bier
- 100 mL
rabarberfrisdrank
- 100 mL
tomatensap
Bereiding
- Stap 1Zet twee glazen klaar. Meng een snuf zout en een snuf gerookt paprikapoeder. Doe 2 el honing op een vlak bordje en dip de glazen met de bovenkant kort in de honing. Dip nu de rand van de glazen in het mengsel van zout en paprikapoeder.
- Stap 2Meng het bier, de rabarberfrisdrank en het tomatensap in een kan met een roerstaafje of een lange lepel. Schenk de glazen half vol.
- Stap 3Crush het ijs: doe de ijsblokjes in een schone theedoek, pak een hamer en timmeren maar. Pas wel op je aanrechtblad.
- Stap 4Vul de glazen aan met gecrusht ijs. Serveer met een partje sinaasappel.
ELLE + L'OR
Met dit ontbijtrecept waan je je even in Parijs
ELLE + L"OR
Je nieuwe favoriete voorgerecht voor het voorjaar
'Healthy' glutenvrije en lactosevrije oliebollen
ELLE + L'OR
Dit typisch Franse gebakje is het ideale dessert
Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder